Miután olvashattatok a tíz tavaszi szextippről, itt az ideje, hogy foglalkozzunk az örömszerzés egyik aspektusával. Öt őszinte és bevállalós lány mondja el tapasztalatit, amikkel valóban minden alkalommal emlékezetes orális élményt okoznak partnereiknek.

1. Keress egy mindkettőtöknek ideális pozíciót

„Ha ki akarom elégíteni a barátomat, meg szoktam kérni, hogy üljön az ágy szélére. Így sokkal kényelmesebb nekem és ő is jobb (esztétikai) élményben részesül, miközben előtte térdelek.” – Emma (18)

2. Mondjátok el mire vágytok

„Beszéljetek! Kérdezzétek meg egymástól kinek mi tetszik, és mit akar. Legyetek nyitottak a másik szexuális vágyaira, de ne tegyetek meg semmi olyat, ami bármelyik fél számára is kényes vagy kellemetlen lenne.” – Liza (23)

Forrás: Thinkstock

3. Kontaktus

„Szemkontaktus! Hiába érzed zavarbaejtőnek vagy ijesztőnek, ez az egyik legfontosabb része a folyamatnak, hiszen nem csak szexi, de bizalomgerjesztő is.” – Lilla (30)

4. Légy lelkes

„Szeretem, amikor szájjal kényeztethetjük egymást, ilyenkor örömöt nyújtunk, figyelünk a másikra. Fontos, hogy közben egymásra koncentráljunk, legyünk ott mindketten fejben is, ne akarjunk pillanatok alatt túlesni a dolgon, hiszen a befektetett munka mindig megtérül.” – Rózsa (35)

5. Kapd el a ritmust

„Majdnem biztos vagyok abban, hogy garantáltabb az orgazmus, ha elkapjátok egymás ritmusát. Ha mégsem élveznék el attól, hogy behatol a párom, még mindig ott van az orális szex. Persze itt sem fog egy perc alatt megtörténni a robbanás a jó ritmustól, de egy játékos nyelv erejét sosem lehet alábecsülni.” – Judit (28)

5 szextipp a hosszú párkapcsolatban élőknek
A hosszú ideje együttlévők viszonya nem jelent egyet az unalommal és az ellaposodással. Tippeket gyűjtöttünk ahhoz, hogy életben tartsátok a szenvedély lángját – ITT írtunk róla!