Egy nemrég megjelent hiánypótló felmérés eredményei alapján megtudhatjuk, milyen típusú szexvideókra gerjed a gyengébbik nem.

Bár a pornónézés a mai napig titkosítva, a színfalak mögött zajlik, néhány, a regisztrációkor kötelezően megadott adat alapján szépen visszakereshető minden olyan információ, amellyel kideríthető, milyen szokásokkal rendelkezik az internet népe ezen a téren.

Forrás: Thinkstock

A világ egyik legnagyobb pornóoldala, a Pornhub ezúttal saját felhasználóik adataiból szűrte le a következtetést, amely szerint "kukkolóik" 24%-a bizony a gyengébbik nemhez tartozik. Felmérésük szerint az egész világon, köztük Európában, Ausztráliában és az Egyesült Államok területén élő hölgyek leginkább a leszbikus szexre kerestek rá az elmúlt évben - írja a Daily Mail Australia.

Kína területén nem meglepő, hogy az "anime" kifejezésre keresve válogattak kedvükre való szexvideót a legtöbben, míg Afrikában az "ebony" (az afroamerikai nőkre utaló kifejezés), Közép-Ázsia térségében pedig a "big d*ck", vagyis a nagy szerszámú férfiakkal készült felvételek, míg Oroszországban és Kelet-Európa néhány országában az anális szex is a legkeresettebbek közé tartozott.

Ha a nők leülnek pornót nézni, akkor világszerte átlagosan 10 perc 33 másodpercet töltenek el vele. Ebben a Fülöp-szigetek hölgyei vertek mindenkit: ők átlagosan 14 percet és 20 másodpercet szentelnek rá, ellentétben az Egyesült Államokkal, ahol mindössze 51 másodperc az átlagidő.

Szexleckék pornófilmekből - nem csak haladóknak
Sok olyan dolgot művelnek a pornósztárok, amit biztosan nem szeretnél kipróbálni a hálószobában, ugyanakkor vannak olyan erotikus fortélyok, amelyeket érdemes ellesned a látszólag irreálisnak tűnő felnőttfilmekből. A férfiak többsége szereti a "rosszlányokat", és ha szívesen részesítenéd a pasidat extra gyönyörben, a Life.hu most összegyűjtötte a pornószereplők legjobb szextippjeit - kattints ide értük!