Bizonyos dolgokat jobb, ha nem említünk meg szex közben.

Zajok 

Nem egyedülálló, mégis mókás tud lenni, ha a hüvelyedbe pumpált levegő puki módjára távozik belőled. Teljesen normális dolog, még egy ok arra, hogy pozíciót váltsatok! A máshonnan származó puki már kínosabb… 

Forrás: giphy.com

Sivatag

Azon vagytok, hogy beinduljatok, és te is benedvesedj odalenn. Ez nem mindig jön össze, és persze mindketten érzitek, hogy nem csúszik a dolog, de nem teszitek szóvá. 

Pisilnem kell

Nagyon kényelmetlen, ha szex közben pisilned kell. Ilyenkor a hólyagod érzékeny, aminek nem tesz jót, ha egy pénisz pumpálja. Persze az is lehet, hogy intenzívebb lesz az orgazmusod… 

Mit mondtam?

Ilyen helyzetekben akaratlanul is csúnyán beszélhetünk, sokszor pár perccel később el is felejtjük ezeket a mondatokat – ami nem feltétlenül baj. 

Forrás: giphy.com

Bevásárlólista

Hithű multitasking emberként ilyenkor sem állítod le az agyadat, és végiggondolod, hogy mit kellene még venned és tenned másnap. 

Ex

Kivel ne fordult volna még elő, hogy egy – nem feltétlenül – sötétben történő szex közben eszébe jutott az exe. Mondván jobb volt a teste, a technikája stb. 

5 dolog, ami kinyírja a jó szexet
Kevés élvezetesebb dolog van, mint egy jól sikerült összebújás, ám vannak dolgok, amik alaposan lelombozhatják akár a párodat, akár téged. A következő 5 dolog tuti libidógyilkos – kerüld el őket!