Ha bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé, az mindig érdekes, azonban még izgalmasabb, ha az erotikus munkások titkos világába nyerünk betekintést.

Mindenkinek van egy elképzelése arról, hogy mit csinál egy szexmunkás, ám a valóság nagyon sokszor távol áll ettől. Sokszor igazán furcsa aberrációkat kell kielégíteniük a szexmunkásoknak. Íme, három igazán furcsa kérés.

Kirándulás a fogorvoshoz

“Az egyik férfi kuncsaftom lefektetett az ágyra, levette a cipőmet, és úgy tett, mintha a lábujjaim fogak lennének. Mindenféle szerszámmal vizsgálta és húzogatta őket, nekem pedig úgy kellett viselkednem, mintha valóban a fogaimmal foglalkozna. A péniszét soha nem vette elő. Nagyon bizarr volt.” 

Forrás: AFP/DDP/Mario Vedder

Szoptatás

“Férfi prostituáltként dolgoztam, az egyik legfurcsább ügyfelem egy 50 év körüli nő volt. Azt kérte tőlem, hogy üljek az ölébe egy hintaszékbe, és szopjam a mellbimbóit úgy, mintha szoptatna. Közben folyamatosan simogatta a hajamat.

Merülés  

“Egy meleg srác fizetett nekem privát show-ért. Arra kért, hogy menjek be a fürdőszobába, merüljek a víz alá, és maradjak lent, ameddig csak tudok. Körülbelül 45 másodpercig bírtam, amikor feljöttem, ő már nem volt ott. Fogalmam sincs, hogy ez miért volt jó neki.”