A sztárfocista szívét egy eladólány hódította meg

Forrás: Instagram/Morgan Schneiderlin -
Morgan Schneiderlin focista Manchester United
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündérmesébe illő történet a Manchester United futballistájának és szerelmének esete. Morgan Schneiderlin labdarúgót egy sportboltban találta el Ámor nyila.

A Manchester United francia sztárja csodák csodájára nem modellekkel vette körül magát, és nem is már félig-meddig ismert celebekkel szűrte össze a levet. Ő egy sportboltban találta meg az igazit. A fiatal, ám kétségtelenül gyönyörű eladólány meghódította a focistát.

Forrás: Instagram/Morgan Schneiderlin

Annak ellenére, hogy Camille Sold ezentúl akár egész nap lógathatná a lábát, továbbra is dolgozik, méghozzá ugyanott, mint a megismerkedésük előtt. Annak ellenére, hogy az ő órabére körülbelül 10 font, míg párja milliókat keres. Természetesen utazgatnak és élvezik az életet, de Camille tanul, hogy önállóan is megállja a helyét - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.