Így végezd a nagy dolgod szerelem elején

Forrás: Thinkstock -
tanács vécé intim szerelem diszkrét kaki tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor eltalál Árom nyila, a rózsaszín ködfelhőbe nem nagyon fér bele, hogy elvonulsz és hangokat kiadva, szorongva ülsz a vécén. Most tippeket és tanácsokat adunk, hogyan legyél driszkrét.

Ugye veled is előfordult már, hogy egy jó szex után, reggel kikelve az ágyból azzal szembesülsz, hogy nagyon közel van egymáshoz a szoba és a vécé? Hiába a szerelem és a vágy, ilyenkor inkább hazamenekül az illedelmes nő. Ám vannak remek trükkök, amik kihúzhatnak a szorult helyzetből.

Forrás: Thinkstock


1. Folyjon a csap, csobogjon a víz

A legegyszerűbb trükk, ha vécézéskor, amikor rápattansz a kagylóra, fogod és lehúzod a vécét, így amíg újra tölt a kis tartály, a csobogás felfogja a hangokat. Ugyanígy a zuhanyzót is megnyithatod, de ez csak abban az esetben működik, ha egy helységben van a vécével.

2. Menekülőút a kávézó

Vedd rá a pasit, hogy hívjon meg egy helyes reggelizőbe, és ott intézd el a dolgot. Ha nem szereted az idegen helyeket, akkor még az is jó trükk, ha a kapuban megmondod, hogy vissza kell szaladnod, a lakásba, mert ott hagytál valamit, vagy gyorsan visszamész még sminkelni, így mivel kint vár, egyedül intézheted el a dolgot.

3. A tévé, mint hangos felmentősereg

Kapcsold be a tévét, ha szerencséd van éppen a Forma1 megy, hangosítsd fel és hagyd magára a pasit - hidd el, se látni, se hallani nem fog, ha a száguldó cirkuszt nézi.

4. Végső megoldás a telefon

Vidd magaddal a vécébe a telefonod és amíg bent vagy, kapcsolj be rajta zenét, vagy egy hangos videót, jól hangosítsd fel, így garantált lesz a hangvédelem.

Útmutató az udvarias kakiláshoz

A Life.hu már korábban is ellamentálgatott a megoldásokon, cikkünkből még pár tanáccsal gazdagodhatsz, ha diszkrét szeretnél maradni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.