A szexet még forróbbá tenni épp olyan könnyű, mint felkenni a kedvenc rúzsodat. Figyelj csak!

Szeresd a szexet!

Tudjuk, hogy néha fáradt vagy, néha felidegesített a hangosan fúró szomszéd, néha pedig inkább a papagájodat kell megetetni. Kifogás, az mindig van. Azonban ha inkább arra gondolsz, miért is csodás dolog egy hatalmasat szexelni, máris nagyobb kedved lesz hozzá, és minden menet szuper lesz.

Mantrázd, hogy te vagy a legjobb!

Napközben többször is mondd el magadnak, milyen jó vagy az ágyban. Egészen addig dicsőítsd magad, amíg teljesen elhiszed, és indulhat is a lepedőakrobatika!

Forrás: Youtube

Fantáziálj!

Képzeld el magad a legdögösebb fehérneműben, a pasidat pedig úgy, ahogy a legvonzóbbnak látod. Ha ez megvan, tedd hozzá a kedvenc pikáns helyszínedet, és már csak annyi a dolod, hogy teljesen feltüzelve elcsábítsd, amikor hazaér...

Hey, Mr. DJ!

A Magic Mike zenéitől indulsz be teljesen? Esetleg a '70-es évek soulalbumaitól? A döntés rajtad áll, tedd be a kedvenc dalaidat, és legyél díva az ágyban.

Találj tökéletes fényt!

Imádod világosban csinálni? Esetleg a sötét a gyengéd? Mindegy, a lényeg, hogy a lehető legjobban érezhesd magad közben. Teszteld, milyen fényben találod magad a legszexibbnek, így biztosan könnyebb lesz ráhangolódni a menetre.