A szürke ötven árnyalatának hála egyre többeket érdekel, és egyre gyakrabban kerül szóba a szexuális élvezetek ilyesfajta módja. De mit is jelent valójában a fisting, vagyis az öklözés? És hogyan kell jól csinálni? A szakértő rendet tesz a fejekben.

Az öklözés az a szexuális gyakorlat, amely során valaki a teljes keze és mind az öt ujja belekerül a hüvelybe vagy a végbélbe – adja meg a dolog definícióját Dr. Ian Kerner szexterapeuta könyvében. De hogyan kell ezt a valóságban kivitelezni? Mutatjuk.

Forrás: Thinkstock

Első a biztonság

A síkosító alap, a legfontosabb azonban a higiénia: a fertőzések elkerülése végett győződj meg róla, hogy tiszta a partnered keze. Nem mellesleg a rövidre vágott körmök is előnyösebbek egy ilyen akció során, hogy elkerüljétek a sérüléseket. Kerner szerint aki akar, akár óvszert is húzhat az ujjaira.


Szakíts időt az előjátékra!
Kerner szerint a hangulatteremtés nélkül el sem érdemes kezdeni a dolgot. Minél nyugodtabb és ellazultabb vagy, annál könnyebben fogadod magadba a partneredet – legyen szó a hímtagjáról, vagy épp a kezéről. Ne sajnáljátok az időt a csókolózásra, a masszírozásra vagy az orális kényeztetésre!

Forrás: Dreamstime


Mindent a maga idejében!
Az általános technika szerint két ujjal hatolj be a vaginába – szól Kerner tanácsa, aki szerint csak lassan, fokozatosan lehet ezután emelni a tétet, és próbálkozni sorban a többi ujjal. Ne feledkezzetek el közben a csikló izgatásáról sem: itt találtok néhány tippet hozzá.
Tartsd izgalomban!
Ha sikerült, aminek sikerülnie kellett, próbálkozhattok más stimulációkkal, mint például a G-ponttal, szexjátékszerekkel, és persze tovább játszhattok a csikló izgatásával is, akár orális úton.


Beszéljetek róla!
Ahhoz, hogy tudja a partnered, mi a jó neked, és mit kellene másképp csinálnia, mindenképp kommunikálnod kell vele. Bármilyen kényelmetlenséget érzel, legyen az egy szúró, fájó érzés, állítsd le!

Az ökölszex nem szoftpornó
A fisting az egyik leginkább félreértelmezett nemi aktus, amire a legtöbben úgy gondolnak, mint a perverzió magasiskolájára, pedig a valóságban a szexuális élvezetek egyik igazán intenzív formája lehet, ha finoman és érzékien művelik. Gyorstalpaló kezdő öklözőknek: kattints ide!