Már kicsit öregapós, öreganyós, monoton stílusban telnek az együttlétek? Pár egyszerű tippel változtathattok ezen!

1. Győződj meg róla, hogy ott vagy fejben is

A partnerek hiába tesznek meg minden tőlük telhetőt egymásért, ha valamelyik fél gondterhelt és nem oda koncentrál, nem garrantált a szuper orgazmus.

Forrás: Youtube

2. Végletekig fajulás

Ez a módszer főleg orális élvezetek esetében durranhat nagyot. Mikor már látod és érzed, hogy a párod közelít a kielégülés irányába, állj meg tíz másodpercre, hagyd „kihűlni”. Ezt követően ismét nagy hévvel ess neki, majd ismételd meg néhányszor, hogy biztos legyen a késleltetett kielégülés.  

3. Kettő az egyben

Hagyd, hogy a pasid az ujját és a nyelvét is használja az örömszerzés közben – egyszerre.

4. Új pózok

A megszokott misszionárius vagy lovagló póz már unalmas? Ne ragadj le az egyszerű mozdulatoknál! Íme, néhány spártai tipp haladóknak és unatkozóknak. 

Forrás: Dreamstime

5. Szünet

Adjatok olykor egy kis időt egymásnak, egy-két hét és tömérdek kihagyott szeretkezés után úgy estek majd egymásnak, hogy még az ágy is beszakad alattatok.

+1 Felspannolás

Napközben pár forró üzenet és telefonhívás, esetleg kép fel tud annyira tüzelni titeket, hogy este már letépjétek a ruhát egymásról.

Ezek voltak a legkedveltebb szexpózok 2015-ben
Versenybe száll a jó öreg misszionárius és a kényelmesen asztalra dőlős talponálló is, de természetesen a kutyabarátoknak sem kell aggódniuk a kedvencükért. Lássuk!