Ha már nem mondhatod el senkinek, mondd el mindenkinek! A Reddit felhasználói szerencsére nem szégyenlősek, ha szex közben elszenvedett, cikis pillanataikat kell megosztaniuk az internet közönsége előtt. Összegyűjtöttük az 5 legütősebbet.

Orális szex extrákkal

Egyszer szex közben a lánynak orgazmusa volt, elvesztette a kontrollt, és összepisilt engem és az ágyamat.Egy pár percig nem tudott beszélni és gondolkodni. De ez sem rettentett el tőle. Elvégeztem a dolgom, és még mindig együtt vagyunk."

Forrás: giphy.com

 

Orális szex szűz lánnyal

"Egyszer összejöttem egy szűz lánnyal, akivel egyik dolog követte a másikat.Éppen orálisan elégítettem ki, rajta ült az arcomon, majd éreztem valami nedvességet, majd a fémes ízt a számban...A szűz lánynak éppen megjött. Nagyon kiakadt, és azt mondta, most azonnal zuhanyozzak le, de ne nézzek bele a tükörbe. Belenéztem. Úgy néztem ki, mint aki épp gyilkolásból jött."

"Anya, apa, ő itt a barátnőm!"

"A szüleim arról voltak híresek, hogy nem szerettek kopogni. Egyik alkalommal átjött a barátnőm, hogy ebédet főzzünk, a dolgok azonban egészen más irányba indultak el.Meztelenre vetkőztünk, és ott a konyhában egymásnak estünk, amikor egyszer csak besétáltak a szüleim.Hatalmas sikítások közepette berohantunk a szobámba, felöltöztünk, majd kimentünk, hogy bemutassam a barátnőmet nekik. Életem legkellemetlenebb délutánja volt."

Forrás: Youtube

 

Rosszullét orális szex közben

"17 éves voltam, amikor a barátom megkért rá, hogy elégítsem ki orálisan, majd nyeljem le. Éppen zuhanyoztunk, amikor akcióba lendültem.Megtörtént, lenyeltem, aztán hirtelen rosszul lettem, és azonnal a vécé felé vettem az irányt, hogy hányjak.Ami sajnos ott volt a fürdőszobában. Hányás közben pedig elkezdtem szellenteni is. Én csuromvizesen hányok és fingok, miközben a barátom döbbenten néz a zuhanyzóból. Nem volt rá szó."

Kínos percek a paplan alatt

"Nem voltam még túl tapasztalt az ágyban, amikor nagy nehezen megengedtem az akkori barátomnak, hogy orálisan kielégítsen engem. Mindenesetre nem igazán tudom, mi történt.Nagyon kellemes volt a dolog, amikor egyszer csak a srác abbahagyta, és azt mondta nekem, hogy nem akarja folytatni. Megkérdeztem tőle hízelegve, hogy miért? Azt mondta: mert bepisiltél."

A legdurvább szexbalesetek
Szexbaleset mindenkivel megtörténhet. Nem kell hozzá extrém helyszín és bizarr eszköz, néha elég egy óvatlan mozdulat, egy ártalmatlannak tűnő ékszer. Ám ha a bevállalósabbak közé tartozunk, hatványozódhat a szexbalesetek kockázata. A Life.hu cikkéért kattints ide!