A nők vagy biszexuálisak, vagy pedig leszbikusok, de sohasem "tisztán" heterók - derül ki egy friss kutatásból.

A magukat heteroszexuálisnak valló nők egyaránt izgalomba jönnek a meztelen férfiakat és nőket ábrázoló videóktól is, míg a leszbikusok sokkal jobban vonzódnak a női formák iránt. 

Forrás: Thinkstock

Az Essexi Egyetem munkatársai úgy találták, hogy a heteró nőket igencsak felizgatja a női test látványa is, hiába nyilatkozták az érintettek, hogy csak a férfiak iránt érdeklődnek. A szerzők szerint a leszbikusok által adott válaszok hasonlítottak a férfiakéra abból a szempontból, hogy sokkal jobban vonzódnak az egyik nem iránt.

Forrás: Dreamstime

"Noha a többségük heterónak vallotta magát, eredményeink világosan megmutatják, hogy valójában biszexuálisak vagy leszbikusok" - magyarázta a szakember, aki hozzátette: a férfias megjelenésű leszbikusok szexuális értelemben nem is férfiasabbak. "Bár némely leszbikusok férfiasabbak a szexuális izgalmi állapotukat tekintve, mások pedig maszkulin módon viselkednek, a két csoport nem fedi egymást. Ez azt jelenti, hogy a megjelenés alapján nem szabad megítélnünk a párkapcsolatbeli szerepüket" - fejtegette a kutató.

Így viselkednek a férfiak, ha leszbikus nővel találkoznak
Különös videó készült arról, hogyan reagálnak a pasik, ha megtudják, a nő, akivel épp beszélgetnek, leszbikus. Meghökkentő reakciók és beszólogatások két percbe tömörítve.