Van az a 40-es, 50-es, kívánatos anyuka kategória, amelyiktől megőrülnek a férfiak. Az idősebbeket vélhetően Mrs. Robinson (Diploma előtt), a fiatalabbak pedig Stifler mamája óta (Amerika pite) izgatja az érett nő és fiatalabb fiú felállás. Nem csoda, hogy a milfpornó az egyik legkeresettebb kategória, hiszen ezek a szexualitásukat tudatosan vagy öntudatlanul hangsúlyozó nők már a puszta létezésükkel üzenetet hordoznak. Méghozzá azt, hogy a nőiesség nem feltétlenül múlik el a fiatalsággal.

Milyen a tökéletes milf?

Női szemmel éppen olyan, mint az édesanyám. Jó húsz éve már, hogy elvált, vagyis aktív résztvevője a randipiacnak, nem punnyadt bele úgymond egy százéves házasságba, ahol apusnak nagyjából már mindegy, mit lát. Ismerkedik, de ötven körül nem feszül rá annyira a párkeresésre, mint mondjuk én, aki sebesen száguldok a harminc felé, és azon görcsölök, miért nem találok végre normális pasit. Vannak gyerekei, akik elég nagyok már ahhoz, hogy ne igényeljenek állandó felügyeletet, így nem hajtja az sem, ami minket, fiatalabbakat, hogy "Jézus ereje, lassan szülnöm kéne". 

Jelenet a Diploma lőtt című filmbőlForrás: Youtube

Ráér edzeni, mozogni, sportolni, mert már nem az önmegvalósítás idejét éli. Nem dolgozza halálra magát, mert már nem frissdiplomásként kell bizonyítania a munkaerőpiacon. Nem szükséges napokon keresztül túlóráznia és minden ócska feladatot bevállalnia azért, hogy egyszer talán majd komolyan vegyék, és rendes pénzt kapjon a munkájáért. Ezalatt az átlag harmincas este hétig lapátolja a GDP-t, majd lerohan az edzőterembe, ahol a kiégett sorstársaival együtt örül, ha túléli az egyórás aerobicot. 

Felszabadult, önálló, kiegyensúlyozott, dögös, magabiztos, és ami a legfontosabb, hogy nem erőből vadászik. Nem akar idegbeteg módon pasit fogni, férjet találni, nem úgy lép be egy térbe, hogy felméri, ki ott a legpotensebb hím, hogy direkt felé húzzon. Ha ugyanis bejön az ajtón, mágnesként vonzza a férfitekinteteket, és nagyjából semmit sem kell tennie azért, hogy észrevegyék. Nem csoda hát, hogy egy ilyen nő simán többet szexel, mint a 28 éves lánya, vagy mint a saját kortársai, akik ugyan kapcsolatban élnek, de alig pislákol már a bizonyos régi tűz. 

"Lefeküdtem anyám egyik barátnőjével"
Ahogy minden másról, a milfekről is megoszlanak a vélemények, de egy biztos: az idősebb nők és anyukák igencsak beindítják a férfiak fantáziáját. Korábbi cikkünkben arra voltunk kíváncsiak, hogy a pasik számára mit jelent egy milffel ágyba bújni. Írásunkat itt érheted el.

Nem apuka kell, csak szerető

A lestrapált anyukák persze gyűlölik ezt a típust, a gyermektelen szinglik pedig irigykedve figyelik, és tanulni akarnak tőle. Ellesni a tudást, és ellopni azokat a trükköket, amikkel a férfiakat irányítják. A titok talán abban rejlik, hogy elváltként már nem apukát keresnek a gyerekeiknek, házasként már nem az igazit hajkurásszák, és az egészet nem azért csinálják, mert kapcsolatfüggők, mint mostanában oly sokan, hanem kizárólag az élvezetért, és azért, mert megtehetik. 

Stifler dögös és rámenős mamájaForrás: Youtube

Szeretőt tarthatnak, és nem csak egyet, többet is. Értik a férfiakat, és kezelni is tudják őket, nem úgy, mint a mai fiatalság, akik nem tudják értelmezni egymás jeleit, tindereznek, randomszexelnek, ghostingolnak, aztán meg nem értik, miért is vannak egyedül. Egy sokat látott milf tudatosan kerüli az ilyesfajta csapdákat, nem megy bele megalázó kapcsolatokba, ahol az ember lánya némi szexért és egy kis ölelésért dobja ki az ablakon az önbecsülését, csak azért, hogy érezhessen valamit. Egy milf rendben van magával, tudja, hol a helye a világban, tisztában van azzal, hogy mit akar, és azzal is, hogyan kaphatja meg. 

Krisztián 26, gyakornok
„Nekem már akadt dolgom vonzó anyukával, pedig a húsz év korkülönbség is megakadályozhatott volna bennünket abban, hogy együtt legyünk. Nála izgatóbb, belevalóbb nővel még nem találkoztam. A férje sokat utazott, Bea pedig elhanyagoltnak érezte magát.

Mitől volt olyan jó vele? Nem voltak elvárásai velem szemben, nem akart férjhez menni, nem akart gyereket tőlem. Csak szexet akart, és mindent bedobott, ha együtt voltunk. Furcsa, de a csak szex ellenére is hihetetlenül felnéztem rá. Én nemcsak olyan nőt láttam benne, akivel csak a szex a fontos, hanem a NŐT.” 
Vince 28, agrármérnök
„Vörös volt a haja, és csak szexelni akart. Nem voltak gátlásai, pedig elmondta, hogy a fia bármelyik pillanatban hazajöhet. Vadul szexeltünk, ahogy csak bírtunk. Mint egy gép. Azt hiszem, életemben nem voltam olyan durva. De neki ez kellett. Egy nagy, kemény, fiatal farok.” 

Csides Kata szexuálpszichológus szerint egyáltalán nem meglepő, hogy a férfiak így éreznek ezzel a nőtípussal kapcsolatban. „Hát igen, az a bizonyos rutin... Egy 35-40 éves hölgy már nagyon tudja, mit akar az ágyban. Ismeri a saját testét, és ki meri fejezni a kívánságait. 

Jelenet az Én és a te anyád című filmbőlForrás: Youtube

Valóban élvezi a szexet, és nem Aida nagybelépőjét adja elő a lepedőn, kamuból. 

Ma már a férfiak jelentős hányada meg tudja különböztetni, hogy mikor van orgazmusa egy nőnek, és mikor nincs. Bár a fiatalok is nagyon »bevállalósak« manapság, de a lányok orgazmushiánya nagyon zavarja a pasikat” – véli a szakértő, akihez a legtöbb segítségkérés e témában érkezik. „Az említett korosztálynak pedig van orgazmusa, mert tudja, hogyan éri el, és ezt el is meri mondani. Mindenre vevők, és nem akarnak házasságot, gyereket, csak egy laza kapcsolatra, testi örömökre vágynak. Beérnek a nők, és ezt imádják a férfiak. Ezek soha nem komoly kapcsolatok, és nem is tartanak sokáig. Nincs felelősség, és nincs elköteleződés. Egy 50 éves férfi mellett egy 20 éves nőt elfogad a társadalom. Az mennyivel jobb?” 

Miért gerjednek a pasik a milfpornóra?
Lábfétis, kukkolás, édeshármas, spriccelős orgazmus, gangbang orgiák – a felnőttfilmek világában nincs olyan, ami nincs, de létezik egy olyan műfaj, ami előkelő helyet foglal el a legtöbb férfi vágylistáján. Ha (pasiként) elmúltál 25, de még nem vagy 35, valószínűleg te is abba a nem csekély számú közönségbe tartozol, aki a legtöbbször egy érett negyvenesről fantáziál a szoba sötétjében, amikor magányosnak érzi magát. És hogy miért is olyan izgató ez? Itt jártunk utána korábban.