Reggeli hancúr vagy esti összebújás, esetleg egy napközbeni légyott? Mindenkinek megvannak a kedvenc időszakai a szexre, és nem árt, ha ezt sikerül összehangolni a partnerünkkel is. Megkérdeztünk néhány férfiút, ők hogy állnak ezzel a kérdéssel.

Reggeli ajándék a természettől

"Ez nem is lehet kérdés: reggel jobb a szex. Hogy miért? Mert pasiként erre ösztönöz minket a természet is. Igen, a reggeli merevedésre gondolok, ami kapásból úgy indítja a napot, hogy a szexre gondolunk,

na meg ha már úgyis áll, akkor miért ne lehetne kihasználni?

Este meg már fáradtak vagyunk, mindenféle programok vannak, satöbbi. Én különösen könnyen elalszom esténként, szóval pláne a reggeli szexre szavazok. Ha az megvolt, akkor nem kapok kritikát azért se, mert este esetleg nincs." (Gábor, 32, jogász)

Forrás: Thinkstock

Megadni a módját

"Én szeretek rákészülni a dolgokra, megadni a módját. A szex pedig az egyik legfontosabb dolog, így annak meg pláne. Előtte egy kis vörösbor, háttérben valami finom zene, gyertyafény, ilyenek. Szerencsére a feleségem is vevő ezekre a dolgokra. Meg nekem az is fontos, hogy előtte rendesen tudjak tisztálkodni, úgy, ahogy ilyenkor szerintem a minimum, és frissen mosakodva érkezzek meg az ágyba. Ezekből az okokból kifolyólag mi szinte mindig este szeretkezünk, napközben ilyesmit elég esélytelen lenne összehozni." (Ottó, 46, vállalkozó)

Forrás: Thinkstock

Bioritmus és ideológia

"Melyiket válasszam: hogy jól induljon a nap, vagy hogy jól végződjön? Naná, hogy a jó indulást. Mert egy jól induló nap jól is végződik valószínűleg, de fordítva már cseppet sem biztos. De tényleg: ha reggel szexelt az ember, utána minden szebbnek tűnik, vidámság, önbizalom, csicseregnek a madarak, még a nők is másképp néznek rám az utcán... Amúgy simán lehet, hogy ez csak biológiai beállítódás kérdése mindenkinél, és én csak ideológiát gyártok hozzá, de hát ez van." (Róbert, 26, webdesigner)

Forrás: Thinkstock

A pillanat varázsa

"Nekem nem az a fontos, hogy mikor szexelünk, hanem az, hogy legyen spontán, szenvedélyes a dolog. Utálom azt, ha be van valami ütemezve, előre lebeszélve... Az megöli a varázst nálam. Szóval ez a tévét nézünk este, aztán mindenki átöltözik pizsamába, aztán bebújunk az ágyba, aztán elkezdünk nyúlkálni a takaró alatt, mert szexnap van dolog nekem nagyon nem bejövős. Igazából a legjobb emlékeim olyan akciókból vannak, amikor csak úgy egymásnak estünk valamikor napközben. Mondjuk a konyhában. Vagy akár valami nyilvános helyen..." (András, 29, marketinges)

Forrás: Thinkstock

Amikor nincs választás

"Nálunk ez nem igazán választás kérdése. Kisgyerekeink vannak, szóval a párommal egész napunk azzal telik, hogy velük foglalkozunk, meg persze dolgozunk. Reggel kelteni kell őket ovi miatt, már ha nem ők keltenek minket előbb. Hétvégén az utóbbi szokott lenni a forgatókönyv. Munka után elhozni őket, játszani velük, figyelni rájuk, esetleg saját programok... Úgyhogy eszemet se tudom, hogy mikor volt utoljára, hogy nem késő este szexeltünk, miután ők már elaludtak. Szóval ez a kedvencem, mert nincs más." (Ákos, 31, kereskedő)

Forrás: Thinkstock