Volt idő, amikor a meztelenség és a szex elképzelhetetlen volt a televízióban. Na, ennek mára vége, és nem csak a pucér valóságshow-k miatt. Vannak olyan sorozatok, amelyek kimondottan sportot űznek az izgató és erotikus pillanatok megteremtéséből. Összegyűjtöttük a szerintünk 7 legforróbb szériát.

Spartacus

A lehető legtöbb izmos férfitestet akarod látni izzadtan (sőt véresen)? Akkor a Spartacus a te sorozatod! Ezek az izmos felsőtestek egymásnak is feszülnek rendszeresen ebben a tesztoszterontól fűtött sorozatban, hiszen ókori gladiátorokról szól. A halál árnyékában pedig a szex is szenvedélyesebb...

True Blood

A halál árnyékának problémája kevésbé merül fel a True Bloodban — hiszen elsősorban vámpírokról szól. Persze akadnak bőven emberek is a sorozat helyszínéül szolgáló fülledt louisianai kisvárosban, így aztán gyönyörű ember-vámpír párosok, szerelmi háromszögek, sőt csoportszexek is ki tudnak alakulni, és amikor bejönnek a képbe még a vérfarkasok is, akkor már tényleg mindenki mindenkivel.

Trónok harca

Már mémek egész sora is született arról, hogy a jelenkori legismertebb és legnépszerűbb tévésorozatban időről időre kötelezően meg kell jelennie néhány fedetlen női kebelnek, de ne legyünk igazságtalanok: az alapanyagul szolgáló George R. R. Martin-regények is fontos összetevőként, sőt dramaturgiai eszközként használják a szexet ebben a kvázi középkori fantasyvilágban. Ami kimondottan mocskos, sőt brutális tud lenni errefelé.

Szex és New York

Hogy is maradhatna ki a listánkról az a sorozat, aminek már a nevében is szerepel a szex szó, és ami a témáról való gondolkodásra ily nagy mértékben hatott, pláne a női nézők között? És még akkor is itt a helye, ha sokszor többet beszéltek benne a dologról, mint csinálták, és gyakran a szóban előadott sztorik izgalmasabbak voltak, mint az ágyjelenetek.

Csajok

Ha pedig itt a Szex és New York, akkor itt kell lennie a Csajoknak is, ami egyfajta párdarabja és ellentéte a nagy elődnek: főszereplői szintén New York-i szingli csajok, csak már egy generációval fiatalabban, és sokkal kíméletlenebbül őszintébben, nyíltabban és valóságosabban — szex terén is.

Kaliforgia

A sármos David Duchovny nőcsábász írót alakított ebben a vígjátéksorozatban, aki folyamatos Los Angeles-i életválsága közepette soha nem tud nemet mondani a kísértésekre — abból pedig akad bőven egy ilyen helyen, pláne egy ilyen kisugárzással rendelkező férfiú számára. A végeredmény pedig rengeteg, egyszerre pikáns és vicces kaland.

Masters of Sex

Listánk legfrissebb darabja magáról a szexről szól: főszereplői ugyanis az emberi szexualitást kutató tudósok az ötvenes évek végén — amikor ez még igencsak új területnek és tabunak számított. A fontos felfedezések és információk közepette pedig a sorozat szerencsére arról sem feledkezik meg, hogy az explicit módon egymásnak eső szereplők mindezt ne csak laboratóriumi körülmények között tegyék.