Valószínűleg nem véletlen, hogy ennél a cikknél landoltál, hiszen senki sem születik profi maszturbálóként, és nagy eséllyel szüleink sem ecsetelgették "A hogyan elégítsd ki önmagad?" témát. Most elárulunk pár tippet azzal kapcsolatban, hogyan juthatsz a csúcsra egyedül.

A férfiak bezzeg...Ők már kamaszként is az önkielégítés magasiskolájában tanultak, mert valljuk be: sokkal egyszerűbb dolguk van, mint nekünk. Szóval nyugalom, mert most pár szakértő a segítségünkre sietett, hogy megmondják, hogyan is kell magunknak örömet okozni.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Ne siess!

A 31 éves Kate McCombs szex- és párkapcsolati tanácsadóként dolgozik, és az első, amit leszögez az önkielégítéssel kapcsolatban: legyen elég időd! Ne siess, ne siettesd, és persze keress egy olyan helyet, ahol mások sem siettetnek. Ha csupán 5 perced van, akkor nincs is értelme elkezdeni, hiszen stresszesebb vagy. Szóval legyen elég időd önmagadra, kapcsolj be egy kis kellemes zenét, te pedig kapcsolj ki!

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Vibrátorral, vagy mégsem?

Carol Queen szakértő szerint használhatsz vibrátort, de semmiképpen se ezzel kezdj! Queen szerint azért is érdemesebb a saját kezedbe venned az irányítást, mert így jobban megismerheted a testedet, ezáltal pedig a partnerednek is segíthetsz abban, hogy hogyan is juttasson a csúcsra.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A változatosság gyönyörködtet

Nem muszáj csak a hátadon feküdni, próbálj ki új pózt! Emeld olyan magasra a lábad, amennyire csak lehetséges, így könnyebben örömet szerezhetsz magadnak, és állítólag gyorsabban is. Sokan csak erre esküsznek, szóval miért is ne próbálnád ki?!

Szex szólóban - Ezért jó maszturbálni!
A többség egyáltalán nem beszél róla, vagy tagadja, holott szinte minden ember végez rendszeresen önkielégítést a maga módján. A köztudatban mind a mai napig számos tévhit kering a szóló szexről, ami egyáltalán nem káros dolog, épp ellenkezőleg: saját magunk kényeztetése az egyik legélvezetesebb örömforrás, amely fontos fizikai, érzelmi és szociális előnyökkel járhat. A teljes cikket itt elolvashatod!