Samantha Chirichella ígéretes állás előtt állt: 18 milliós fizetés évente, és egy remek pozíció. Ám az egészet elbukta, miután a főnökei felfedeztek egy leszbikus fotót az Instagramján. 

Samantha Chirichella jogászként már az ígéretes karrier küszöbén állt, hiszen állást kínált neki egy energetikai cég. Közel 20 milliót kapott volna évente, ám egy három éve készült fotó

keresztülhúzta terveit. 

A személyzeti osztály vezetője vette észre, hogy a 26 éves nő Instagram-oldalán egy meglehetősen erotikus kép is helyet kapott. Két nő, egymásnak fejjel lefelé fekszik az ágyon,  egymás mellbimbóit puszilgatva.

Forrás: Instagram

Nos, nem kis felháborodást váltott ki a kép: a cég visszavonta az állástajánlatot, Samantha pedig a munkaügyi bírósághoz fordult. 

A nő azt sérelmezte, hogy a szexuális irányultsága miatt nem dolgozhat a cégnél, valamint azt is hozzátette, hogy a kép nem pornó, hanem művészet, és

egy barátja kiállítására készült. 

A cég elveszítette a pert, mivel egy komment egyértelműen bizonyította, hogy valóban az volt a kirúgás oka, hogy Samantha nem heteroszexuális. A hozzászólásban ugyanis megkérdezték a nőt, hogy leszbikus-e, vagy sem, ő pedig egyértelmű igennel válaszolt - számolt be a Mirror.