Lehet, hogy nehéz elhinni, de igen, van pár dolog, amit a férfiak annyira gyűlölnek az ágyban, hogy minden értelemben lankad a figyelmük. Összeszedtünk három dolgot, amire tényleg érdemes odafigyelni!

Azt hiszed, hogy az egyik dologtól tűzbe jönnek, de valójában ki nem állhatják. Amiről pedig azt gondolod, hogy nem tartják szexinek, egyszerűen megőrjíti, és szenvedélyes csődörré varázsolja őket. Lerántjuk a leplet a férfiakat lelombozó női szokásokról! 

IllusztrációForrás: Thinkstock

Ne játszd meg az orgazmust!

Hiába, a nőknek előjátékra van szüksége, a férfiaknak pedig az egójuk kényeztetésére ahhoz, hogy a csúcsra jussanak. Ez is egy ok arra, hogy ne játszd meg az orgazmust, főleg, akkor ne, ha nem vagy képes egy Oscar-díjas alakításra. Ám azt sem érdemes az orra alá dörgölni, hogy a menet nem volt a legjobb. Ilyenkor a legjobb megoldás, ha megbeszélitek!

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Ne te hordd a nadrágot? 

Amúgy is, ha szexről van szó kinek van szüksége nadrágra? Komolyabbra fordítva a szót, egy kis női kezdeményezőkészség izgató tud lenni, de egy pasiként viselkedő csaj inkább kiábrándító. Szóval, ha tetszik neked egy pasi, akkor csak csínján a haverkodással, mivel a szexhez  egy nő és egy férfi kell.

A higiénia

Ugye, azt nem is kérdés, hogy mennyire fontos az intim területek megfelelő karbantartása. Természetesen ez is a végletek között mozog, hiszen a pasikat éppúgy lelombozza a túlzásba vitt mosakodás, mint az elhanyagoltság vagy a rendetlenség. Természetesen itt kell megemlítenünk szőrtelenítést is, bár ezt inkább egyénfüggő.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock