Ha van óvszer a pornóban, a férfiak szívesebben húznak gumit

pornó párkapcsolat szex óvszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azok a férfiak, akik olyan pornót néznek, amelyben az óvszer is feltűnik, maguk is jó eséllyel húznak gumit az anális szexhez. 

A Columbia Egyetem munkatársának, Eric Schrimshaw-nak kutatása az első, ami az erőteljes, direkt szexuális tartalmakban bemutatott óvszerhasználatot a tényleges óvszerhasználattal veti össze. A szakember szerint világosan kiderült, hogy a több szexuálisan explicit tartalmat fogyasztó férfiak lényegesen nagyobb valószínűséggel használnak óvszert, ahogyan azt a filmben is látták.

Forrás: Dreamstime

"Nem csak azok a férfiak használnak gyakrabban óvszert, akik önként néznek pornót, hanem azok is, akik a kutatás keretein belül, mintegy kényszerből néztek meg egy-egy szexfilmet. Rossz hír azonban, hogy azok a filmek, amelyekben óvszer nélküli anális szexet mutattak be, a többségre hasonló hatással voltak: szintén nem húztak gumit a behatoláshoz" - állapította meg Schrimshaw.

Pasivélemény: Ha eltűnik az óvszer szex közben

Szex közben előfordulhat, hogy egy óvatlan pillanatban benned marad az óvszer, de az is gyakran megesik, hogy valaki elfelejti eltávolítani a tampont. A Life.hu most férfiakat kérdezett arról, hogy nekik milyen tapasztalataik vannak ezen a téren a nőkkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.