Igazi mérföldkő az első örömszerző kütyü beszerzése, és mivel jó esetben nem cseréled havonta, érdemes alaposan végiggondolni, hogy milyet is válassz. Ezeket kell tenned a megfelelő vibrátor kiválasztásához.

Kutatás, kutatás, kutatás!

Nincs annál mérvadóbb vélemény, mint a használók tapasztalatai, útmutatásai. Ne sajnáld az időt a blogok és hozzászólások olvasgatására!

Képünk illusztrációForrás: Getty Images

Vásároljatok együtt

Ha párban élsz, akkor is vásárolhattok vibrátort, hogy kicsit felforrósítsátok otthon a hangulatot. Ilyenkor érdemes együtt menni a beszerzésre, amellett, hogy bátrabb leszel, a párod véleménye is nagyon fontos ebben a kérdésben.

Ne sajnáld a pénzt

Ez nem az a cikk, amin spórolni kellene, hiszen az olcsóbb termékekben nagyobb eséllyel fordulnak elő rákkeltő anyagok, és valószínűleg nem is bírják úgy a strapát.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Az újratölthető a király

Nincs annál kiábrándítóbb, mint elemeket keresgélni élvezkedés helyett. Hosszú távon az újratölthető akkumulátoros berendezés az olcsóbb, és nem mellesleg környezetbarát is.

Fedezd fel a tested

Rengeteg vibrátor van, így ahhoz, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet, érdemes feltérképezni először a saját testedet, kitalálni, hogy mire van szükséged. Ez alapján könnyen választhatsz.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

Ha teheted, vízállót válassz

Elsőre lehet, hogy nem tűnik hasznosnak, de a fürdés egészen új szintre lép, ha egy vibrátor is van a közelben. Ha páros pancsolásra készültök, ez az előjáték tutira beindít mindkettőtöket.

Ne feledd a síkosítót

Alapszabály, ha vibrátort vásárolsz, a vizes bázisú síkosítót sem szabad elfelejtened! Így az élvezet is tovább tart!