Néhány ténnyel nem árt tisztában lenni, mielőtt bármi intimebb elkezdődne köztetek. Íme 5 olyan dolog, amit illik tudni a férfiaknak arról, hogyan is működünk mi, nők.

Klassz dolog ölelkezni szex után, de sajnos ez a valóságban a legkevésbé sem történik úgy, mint a filmekben. Nekünk ugyanis azonnal fel kell keresnünk a mosdót közvetlenük utána, hogy ne kapjunk húgyúti fertőzést.

Forrás: Dreamstime

Mielőtt hozzánk nyúlnál, moss kezet! Tudjuk, hogy a baktériumok mindenhol ott vannak és elkerülhetetlenek, de egy kézmosás akkor is bele kell hogy férjen, mielőtt lentebb tapogatózni kezdenél.

Ne kérd, hogy gyantáztassunk. Addig, amíg te nem folyamodsz ilyesmihez a legféltettebb testrészednél, addig mi sem vagyunk hajlandók elviselni a forró gyantát az intimebb testtájainkon.

Forrás: giphy.com

Az orgazmus varázslatos dolog, de nem varázsütésre történik. Nem minden alkalommal történik meg, de ezzel nincs is semmi gond, és ez nem jelenti azt, hogy valami baj van veled, egyszerűen csak minden ember teste másképp működik.

Apropó, különbözőség: mi, nők is teljesen másképp működünk ott lent. Van, aki már egy érintésre benedvesedik, és akad, akinek egy liter síkosító is szükséges ahhoz, hogy működjön a dolog. Ismét csak annyi, hogy kérdezz, és beszélgess velünk!