Egyre nyíltabban beszélünk a szexuális együttlétekről, de az orális kielégítés körül még mindig vannak fekete foltok. Nehéz  beleképzelni magunkat a másik helyzetébe, amikor lent munkálkodik, éppen ezért kell beszélni róla.

A férfiak valószínűleg el sem tudják képzelni, hogy a “blow job” tényleg nagy munka, nem véletlenül hívják így. Nagy erőkkel munkálkodunk, miközben nem is vagyunk teljesen biztosak abban, hogy jól csináljuk, amit csinálunk. A férfiaknak ezekkel kellene tisztában lenniük az orális kényeztetésükről, ami nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.

1. Értünk a jelekből

Megelégszünk a finom célzásokkal is, ugyanis mi értjük. Nincs annál utálatosabb dolog, mint amikor a férfi lefelé tolja a nő fejét. Világos, mit akarsz, de majd mi eldöntjük, hogy megkapod-e.

Forrás: Thinkstock

2. Mihez kezdjünk a golyókkal?

Nagy kérdés, hiszen minden férfi más. Van, aki kifejezetten szereti, ha játszadozunk vele, de mit is értenek pontosan a játszadozás alatt?

3. Az az ijesztő, néma csend

Természetesen nem kell végigdumálni, nyugodtan élvezzék csak a kényeztetést, de azért egy kis visszajelzés nem ártana. Mi is csak innen tudjuk, hogy valamennyire egyáltalán jól csináljuk-e. 

Forrás: Thinkstock

4. A menstruáció még nem jelenti azt, hogy ez a te heted

Sok nő megszenvedi ezt az időszakot, éppen elég baj az nekik. A vérzés még nem azt jelenti, hogy elérkezett a “blow job week”, vagyis az a hét, amikor csak a nő kényezteti a férfit. Miért is kellene kárpótolni őket? Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehet, de ez ne legyen egy megszeghetetlen törvény. 

Forrás: Thinkstock

5. Nyelni vagy nem nyelni?

Nem kell személyes sértésnek venni, ha nem vagyunk abban a hangulatban. Előfordulhat, hogy éppen akkor nem “kívánjuk” annyira a dolgot, máskor meg semmi bajunk vele. Ilyen változékonyak vagyunk.