Lassan itt az igazi jó idő, és ezzel megérkezik a kirándulás, meg persze a kültéri szexkalandok időszaka is. Ehhez még mindig az egyik legnépszerűbb eszköz a kocsi, ami nem biztos, hogy a legpraktikusabb, de kétségkívül az egyik legizgalmasabb helyszín. Összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy mikre érdemes figyelni, és hogyan lehet feldobni az autós erotikát.

Gondosan válaszd meg a helyszínt!

Ugye te sem szeretnéd, ha a menet végére az ablakhoz tapadó nézelődőkkel lenne körülvéve a kocsitok? Vagy a rendőrségre kéne mennetek közszeméremsértésért. Szóval nem árt olyan helyszínt választani, ami megfelelően elhagyatott, és az is marad a légyott végéig. De azért az se baj, ha nem kell órákat autózni a kaland kedvéért, mert az elég vágygyilkos bír lenni... Ha pedig ragaszkodtok a városi helyszínhez, vagy épp az dob fel benneteket, hogy közben kinn az utcán mászkálnak emberek, akkor inkább éjszaka vágjatok bele ilyesmibe, és valamennyire azért takarjátok/sötétítsétek be az üveget!

Forrás: Dreamstime

Játssz az ülésekkel!

Manapság már szinte mindenféle pózba állíthatók a kocsikban az ülések - ez pedig lehetőséget ad nektek is, hogy szinte bármilyen pozitúrában egymáséi lehessetek az autóban is. Vége azoknak az időknek, amikor még csak a lovaglópóz volt az egyetlen kényelmes lehetőség, és minden más testrészek beverésével (vagy dudálással...) járt.

Egy kis fantáziával pedig még új ötleteitek is támadhatnak az ágytól eltérő térelemek használatára...

Gondolj a huzatra is!

Oké, nem túl erotikus arra gondolni egy szenvedélyes, pláne spontán egymásnak esés közben, hogy mi lesz az üléshuzattal másnap, de azért ha mégis van rá lehetőség, nem árt leteríteni egy törülközővel vagy akár a ruhátokkal. És nem csak azért, mert kicsit nehezebben és kevésbé praktikusan tisztítható, mint egy lepedő, hanem mert van egy csomó olyan borítás, aminek az érintése kimondottan kellemetlenné is tud válni egy ilyen fülledt pillanatban (lásd a bőrhuzat és a nedves testfelületek esetét...)

Vigyázz a dudával!

Annyira klisés, hogy szinte szégyelljük felhozni, de mégis egy visszatérő baleset: hiába csinált már belőle poént kismillió vígjáték a moziban, még mindig az egyik legfőbb veszélyforrás a duda autós szex közben. Annyira kicsi ugyanis a hely, hogy könnyen nekinyomódnak a testek ennek-annak - ez pedig a duda esetében extra hanghatással jár. Ami nemcsak felhívja rátok mindenki figyelmét a környéken, de elég vicces/ijesztő, és így vágyölő is tud lenni.

Forrás: Dreamstime

Csavard fel a fűtést!

Forró hangulatot szeretnél? Tedd forróvá te magad! Egy ilyen pici légtérben gyorsan melegszik az idő, és akkor bizony gyorsan le kell venni azokat a ruhákat, és a többi... Ráadásul így még az ablak is bepárásodhat, ami egyrészt fokozza a fülledt légkör érzetét, másrészt pedig elrejt benneteket a kíváncsi szemek elől.

Tükröm, tükröm...

A kocsiban szexelés nagy előnye, hogy olyan, mintha egy tükrökkel felszerelt speciális budoárban történne: az ember mindenféle szögből láthatja közben a másikat és magát is (már ha szeretné az utóbbit is). Ehhez pedig nem kell mást tennie, mint figyelnie, vagy esetleg jól beállítania a visszapillantó tükröket.

Elektromos vezérlésű tükrökkel ellátott kocsik előnyben.

Tekerd fel a volumét!

Azt ugye tudjuk a hálószobából is, hogy egy jól megválasztott zene mennyire szexissé tudja tenni a hangulatot, akár a másik elcsábításáról, akár már az akció közbeni atmoszféráról van szó. Nos, mindez hatványozottan működik egy olyan kicsi helyen, mint az autó belseje, ahol minden hangnak sokkal nagyobb a jelentősége. És igen: azoknak a hangoknak is, amiket ti adtok ki, így már csak ezek miatt sem árt betenni valami muzsikát. Csak aztán tényleg jól válasszatok!

Forrás: Dreamstime

Nézz, nézz az ég felé!

Kevés izgalmasabb, és egyben játékosabb élmény van annál, mint ha az ember félig kilógva a kocsiból a napfénytetőn át szemléli a világot, miközben ott bent, alul örömet szerez neki a másik. Nyilván bármelyik szereposztással megvalósítható ez a móka, és még arra is hasznos, hogy kicsit kinyitható vele a benti szűkös tér.

Ne félj kiszállni!

Persze csak akkor, ha megfelelően biztonságos helyen parkoltatok le a légyotthoz, de akkor bátran! Hisz egy kocsinak nem csak az utastere használható szexre: ott van például a motorháztető is. Amire kiválóan rá lehet hajolni, dőlni, vagy akár hanyatt is feküdni rajta. Utóbbi esetben egy takaróval körbetekerve még nem is fogtok egyébnek tűnni, mint egy csókolózó párnak - ha esetleg mégsem megfelelően biztonságos helyen parkoltatok le.

Húzd be a kéziféket!

Konkrét és átvitt értelemben is. A dudálás mellett a másik klasszikus vígjátékklisé az, amikor a nagy mozgolódástól a kocsi elkezd gurulni szex közben, és ki tudja, hol áll meg. Másrészt pedig tényleg csak álló autóban szexeljetek: ugyan rendkívül izgalmas ötletnek tűnhet a másik izgatása vezetés közben, de nagyon veszélyes játék is.

És van értelme meghalni egy jó szexért, bármennyire is feledhetetlen lenne az? Nincs!