Tudtad, hogy létezik a maszturbáció világnapja? A jeles nap május 28-ra, azaz szombatra esik. Ha mosolyognál ezen, ne tedd, ugyanis az élvezetek mellett egy nagyon fontos problémára hívja fel a figyelmet: rengeteg nő nem él át orgazmust a partnerével, így nekik ideje a saját kezükbe venni az irányítást!

"Ijesztő adat, hogy a nők tizenöt százaléka még soha nem élt át orgazmust és tizenöt százalék csak nehezen jut el a csúcsra. Pedig a két legfontosabb dolog, a fantáziánk és a kezünk mindig rendelkezésünkre áll. El kell oszlatni a tévhiteket, hiszen ez a felgyülemlett szexuális energiának egy olyan biztonságos és meghitt levezetési módja, ahol nem kell félni betegségektől és nem kívánatos következményektől"– mondta a Borsnak Wally, a  világnap egyik hazai szervezője.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Ha te is kiállsz az esemény mellett, akkor a honlapján, Kovi vagy Wally fotója alatt jelezheted. Az oldal térképén egyébként megnézheted azt is, hogy hogyan áll a hazai és a külföldi számláló. Tavaly például 35 376 lány és 64 727 fiú "ünnepelt", a résztvevők száma pedig évről évre nő.