Az ananászléről köztudott, hogy megédesít, de nem ez az egyedüli, amitől más lesz a lenti testtájakon tapasztalt ízélmény. Íme, további 5 dolog, amelyektől jobb, vagy épp kevésbé finom lesz intim részed íze.

Lúgósító élelmiszerek

Az olyan ételek, mint a fokhagyma, a curry, az erősebb fűszerek vagy a spárga megváltozatják a hüvely természetes savas pH értékét, ami felelős lehet a kellemetlen szagokért.

Forrás: Thinkstock

Antibiotikumok

A gyógykezelés ideje alatt szedett antibiotikumok a hüvelyben található, természetesen előforduló baktériumokra is hatással vannak: megölik azokat, így a lúgosító ételekhez hasonlóan megváltoztatják a pH értéket, ezáltal pedig az ízét is.

Forrás: Dreamstime

Vitaminok

A vitaminokra szükség van, a túlzott B-vitamin bevitel azonban furcsa, sokszor kellemetlen szagokat eredményezhet az intimebb testtájakon. 

Forrás: Thinkstock

A menstruációs ciklus

A menzeszt megelőző pár napban, illetve utána előfordulhat a fémes íz tapasztalása a hüvelyben, amely a vér vastartalma miatt jelentkezhet.

Forrás: Thinkstock

Az edzés

A sportolás közbeni izzadtság miatt teljesen normális, hogy a verejték sótartalma miatt sós íz jelentkezik az intimebb testtájakon is.

Forrás: Dreamstime
Mitől lesz finomabb íze a férfinak?
Van, aki imádja, más a gondolatot is alig tudja elviselni, megint más csak akkor nyitott az ondó ízére, ha azt valódi, lángoló szerelem fűszerezi. A Life.hu cikkéért kattints ide!