Tény, hogy a hölgyek nem beszélnek olyan sokat és olyan nyíltan a maszturbálásról, mint a férfiak, ettől függetlenül ők is ugyanúgy csinálják és szeretik. És olykor-olykor még hajlandók is mesélni arról, mi indítja be őket.

1. "Nagy rajongója vagyok a pornónak, főleg Stoya filmjeinek. A legtöbbször csak rövid filmeket nézek meg, mert az úgy könnyebb.

Leginkább a pornóoldalakat kedvelem, mert ott nem kell letölteni semmit, csak kattintasz és nézed.Persze van, hogy így is beleszaladsz olyanba, ami nem igazán érdekel téged, vagy teljesen félrevisznek a film előképei, de még mindig ez a legjobb megoldás. Önkielégítés közben nem használok eszközt, csak a kezemet."

Forrás: giphy.com

2. "Amikor 15 voltam, az egyik barátnőm elmesélte nekem, hogy milyen jó, amikor a zuhanyrózsával bizonyos helyekre téved. Ezen felbuzdulva én is kipróbáltam, és rákattantam, nem is csinálom mással.Persze kipróbáltam már sok dolgot, de egyszerűen egyik sem olyan jó, mint a zuhanyrózsa, a vibrátorok pedig annyira vágyölők, nem?

Forrás: Thinkstock

3. "Az első maszturbálásom valójában nem is volt szándékos. 11 éves voltam, és egy barátommal együtt benne voltunk a medencében.Nem igazán értettem, mi történik, de azután nagy rajongója lettem a víznek, legyen az zuhany, medencevíz vagy folyóvíz.A zuhanyfej is egy jó út, de néhány éve beparáztam, hogy elérzékteleníti a vaginámat, ezért felhagytam vele. Imádom, de nem akarok egy lebénult puncit. Ma például az ujjaimmal csináltam."

Forrás: Youtube

4. "Nem maszturbálok sokat, de amikor igen, akkor is csak azért, ha szükséges. Ez általában akkor fordul elő, amikor veszélyesen be vagyok indulva, vagy már nagyon rég voltam férfival. Ez nálam abszolút csak szükséglet kielégítéséről szól.Egyszer születésnapomra kaptam egy vibrátort, de bevallom, nem igazán használom, többnyire vagy pornót nézek, vagy olyan srácokra gondolok, akik nagyon bejönnek.

Forrás: Thinkstock

5. "13 éves korom óta maszturbálok. Egy osztálykiránduláson voltunk, ahol az egyik korombeli srác benyúlt a bugyimba, és valami elképesztő dolgot csinált, ekkor volt az első klitorális orgazmusom. Utána rengeteget maszturbáltam, néha csak unalomból, máskor, hogy megdöntsem a napi rekordomat.A végén már azon kaptam magam, hogy Skype-on vagy különböző chateken lógok, azt keresve, hogy kivel oszthatnám meg, hogyan simogatom magam.A vibrátor viszont engem sem indít be, egyszerűen nem találom vonzónak, sőt, szerintem inkább fura, mint szexi."