A zuhany alatt vagy kádban lezajló szerelmi aktus rendkívül izgalmas tud lenni, és nagyon erotikusan néz ki – a filmekben. A valóságban ezzel szemben a legtöbbször jó sok bénázással jár, amitől persze a végeredmény még lehet ugyanannyira emlékezetes. Segítünk néhány tippel.

1. A víz nem csúszik

Szinte mindenkinek, aki kipróbálja a vizes közegben vagy víz alatt zajló szexet, az a legelső és legmeglepőbb tapasztalata, hogy itt bizony sokkal jelentősebb síkosításra van szükség, mint szárazon. Ezt a fura ellentmondást pedig az okozza, hogy a 

víz ilyenkor könnyen lemossa a testünk által erre a célra termelt nedveket, 

a pótlásukra viszont nem alkalmas. Tehát érdemes vigyázni arra, hogy ne áztassuk el túlságosan a megfelelő testtájakat, vagy pedig bevetni valami kéznél lévő síkos anyagot: egy fürdőszobában azért ilyet általában lehet találni. 

Forrás: Dreamstime

2. A lábatok viszont csúszik

A vizes helyzetben végzett szexhez kapcsolódó bakizások első számú forrása a csúszkálás, és ezúttal nem a pozitív értelemben: egy zuhanyfülkében nagyon is könnyű elvágódni, pláne olyan heves mozgások közepette, amikhez erősebb kitámasztásra lenne szükség lábbal, mint egy sima tusoláshoz – de a kádban meg aztán pláne nehéz bármilyen pozíciót fogni. Szóval mindenképp érdemes erre külön figyelni, nehogy baleset legyen a vége, és érdemes jó erősen megkapaszkodni kézzel is, nem csak egymásban. 

3. Hátulról előnyben

Részben az előző ponthoz kapcsolódik, hisz az elcsúszást is megelőzheti a megfelelő póz kiválasztása, de azért is fontos, mert a zuhany alatt és a kádakban is nagyon szűkös a hely – kivéve persze, ha rendelkezésetekre áll egy méretes jakuzzi vagy sarokkád. Szóval 

a legegyszerűbb, legtutibb, legbiztonságosabb és mindig bevethető szexpozíció a hátulról történő behatolás: 

zuhany alatt állva/előrehajolva, kádban pedig térdelve/négykézláb. 

Forrás: Dreamstime

4. A szappan csíp

Egy kis előjátékhoz még nagyon izgató tud lenni a másik beszappanozása, főleg az így síkossá vált bőr érintése, de később, a konkrét behatoláshoz már nem annyira jó ötlet ezt használni síkosítóként. Igen, mert csíp, és irritálja az érzékenyebb tájékokat – szóval ha tényleg semmi más nem áll rendelkezésetekre a fürdőszobában, még akkor is érdemesebb mondjuk a nyálatokat használni, mint szappant/tusfürdőt. 

5. Minden azért ne spricceljen

A filmekben a zuhany alatti szexben mindig olyan érzékien áztatja a szereplők arcát a spriccelő víz aktus közben – de ha valaki próbálta már élőben, az pontosan tudja, hogy a valóságban ez cseppet sem kellemes, hanem inkább zavaró, és bizonyos vízmennyiség/erősség felett konkrétan levegőt kapni is nehéz tőle. Márpedig szex közben köztudomásúlag több levegőre van szükség... Szóval tartsátok a fejeteket a vízen kívül! 

Forrás: Dreamstime

6. Nem maratoni

A zuhanyzós/kádas szex gyors műfaj: a szenvedélyes, spontán egymásnak esés terepe. Tehát nem itt kell bemutatni az összes szextrükköt, tanult pózt és mindenféle praktikákat, az uraknak pedig nem itt kell bebizonyítani, hogy meddig bírják – főleg, mert az idő előrehaladtával a szituáció többi pontban tárgyalt kényelmetlenségei egyre inkább előjönnek. 

7. Nem rossz azért a fürdés se

Oké, hogy ez a típusú szex a tisztálkodás helyett zajlik le annak helyszínén, de attól még belefér egy közös tisztálkodás is – akár előtte, izgató felvezetésként, vagy éppen utána, gyengéd utójátékként. És közben még akár azt is kitapasztalhatjátok, hogyan fértek el ketten a legjobban a ti kádatokban/zuhanyfülkétekben, vagy épp megbeszélhetitek, mik számotokra a leghasznosabb tippek a fürdés közbeni szexhez.