A férfi önbecsülése sokat csorbulhat, ha úgy látja, nem ő a legnagyobb szexisten az ágyban. Ha úgy érzed, hogy az együttléteitek kissé ellaposodtak, adunk pár tippet, mellyel percek alatt sorozatos kielégülést érhetsz el a partnerednél. 

Bűvös fogás

Van egy pont, melynek izgatásával késleltetheted a párod orgazmusát. Ez a pénisz hátsó oldalán található, mégpedig a makk és a pénisztörzs találkozásánál. Amikor érzed, hogy a pasid már majdnem a csúcsra ért a hüvelykujjaddal egy gyűrűt alkotva szorítsd meg picit a területet. Ezzel pár pillanattal tovább tart majd az élvezet. 

Misszionárius póz

Bár sokan unalmas póznak tartják, a szexben igazi aduásznak tartják. Kérd meg a párod, hogy a szokottnál tovább kényeztessen ebben a helyzetben, így ugyanis fokozott izgalmi állapotba kerülhetsz. Ez szexpóz azért is jó, mert a férfit arra készteti, hogy szerelmeskedés közben tartsa a testét, ami megnyújtja az elélvezésig tartó utat. 

Finom falatok

Vannak ételek, amelyeket csak isteni aromájuk miatt fogyasztunk. De a legjobban azokat szeretjük, amelyek finomak és vágykeltők is! Az édes és csípős ízű ételek például igazi libidóbombák! A  chili vérbőséget okoz, a ginzeng elűzi a fáradt perceket,a csokoládé pedig igazi édes percekkel ajándékoz meg titeket. Irány az ágy! 

Tévhitek, melyekkel a férfiak ámítják magukat
Egészségtippek, csajozási trükkök, edzéstervek, divattanácsadás és a legfontosabb, hogyan tartson a lehető legtovább az erekció. A Life.hu a legnagyobb tévedéseknek járt utána.