Szeretnéd egy izgalmas, nem mindennapi utazással meglepni a párodat, esetleg olyan helyre vágysz, ahol teljes diszkréció mellett, felszabadultan élvezhetitek egymás társaságát? Az Airbnb-n rengeteg kiadó szobát, lakást és házat lehet találni, ezek azonban nem feltétlenül alkalmasak 18-as karikás éjszakákra: a kéjes hangokra felébredhetnek a szomszédok, és a szállásról is kipenderíthetnek, ha nem tartjátok be a házirend szabályait. Szerencsére van egy oldal, ami hasonló elven működik, mint az Airbnb - csak itt a szex áll a fókuszban.

Amikor az Airbnb és a Szürke ötven árnyalata találkozik

A KinkBNB honlapja első pillantásra úgy néz ki, mint az Airbnb egyszerű koppintása: a szálláslehetőségek között bizonyos szűrőszempontok alapján lehet válogatni. Csak ha alaposan beleásod magad a keresésbe, akkor válik egyértelművé, hogy ez nem egy szimpla szálláshely-szolgáltató, és egy kattintással megvalósíthatod mindazt, amiről eddig csak álmodoztál. Az önmagát szexpozitív Airbnb-nek definiáló oldal a kalandvágyó és kíváncsi embereket célozza meg,

hogy kiélhessék legmélyebb szexuális vágyaikat, szégyen és bűntudat nélkül.

Forrás: Dreamstime

Az ötlet úgy jött, hogy az alapító, Ryan Galiotto egyik barátja feltöltötte a privát szexszobájáról készült képeket egy szálláshirdető portálra, amit azonnal letiltottak. "Ez volt az a pillanat, amikor rájöttünk, hogy bizonyos fogyasztói csoport igényei nincsenek kielégítve" - mondta a cég marketingigazgatója, és hangsúlyozta, már egyre többen vállalják fel saját szexualitásukat ahelyett, hogy elnyomnák azt. Az üzletember hozzáfűzte, kevés hely van a társadalomban, ahol nyíltan lehet beszélni az intim témákról és a tabukról.

A KinkBNB erre próbál alternatívát kínálni, és 2015-ös indulása óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ma már közel 10 ezer tagja van több mint 100 városban, 30 országban, és Párizs, London, illetve San Francisco tartoznak a szexturisták által leglátogatottabb városok közé.

Nem kell magyarázkodni

A személyre szabott nyaralás a KinkBNB esetében új értelmet nyer. A közösségközpontú honlap - aminek a működése teljesen legális - a hagyományos kényelmi szempontok mellett mindenféle szexuális preferenciára kínál helyszíneket. Bárki regisztrálhat és hirdethet némi zsebpénz reményében, ha például rendelkezik egy szadomazo apartmannal, egy erotikus játszadozásra berendezett lofttal, vagy akár egy profi stúdióval.

Forrás: Dreamstime

Darren McKeeman társalapító szerint a vállalkozás hiánypótló szerepet tölt be a szálláskereső piacon, ami egyfelől kiáll a szexuális szabadság mellett, másfelől leveszi az utazók válláról a terhet. Ha nem is a megszokott értelemben.

Aki nyaralni indul, általában otthon hagyja a szexjátékszereit. A KinkBNB segítségével a szadomazovilág iránt érdeklődők a vakáció alatt is hódolhatnak kedvtelésüknek anélkül, hogy magyarázkodniuk kelljen a reptéren, mit keres az ostor és a bilincs a bőröndben."

Ahol életre kel a felnőttek fantáziája

Ugyan választék tekintetében a portál nem veheti fel a versenyt az Airbnb-vel, aki szeretne az utazás alkalmával vadabb vizekre evezni, a kínálatban nagy valószínűséggel találni fog olyan szálláshelyet, ahol kedvére áldozhat a kéj oltárán. A szex-Airbnb egyetlen hátránya: a gyönyört nem adják olcsón.

Forrás: Dreamstime

Például

egy Lipcséhez közeli börtöncellában egy éjszaka 400 dollárba kerül,

de akkor is mélyen a pénztárcába kell nyúlni, ha valaki egy berlini BDSM-lakásban szeretné kiélni titkos fantáziáit. A felfüggesztés megszállottjai 300 dollárért kibérelhetik azt a San Franciscóban található loftot, ami a perverz élvezetek mellett intim fotózásra, filmkészítésre is lehetőséget kínál. Los Angeles szívében egy szexbútorokkal és tükrökkel teli ház várja a párokat, ám itt a csoportos pásztoróráknak sincs akadálya. A baltimore-i kéjkuckót imádni fogják a durvább szex hívei, a londoni 'Hoxton Dungeon' lakosztály (315 dollár/éjszaka) pedig különleges szexkellékekkel felszerelt, amik még izgalmasabbá és élvezetesebbé teszik az együttlétet.

Így működik egy pesti szexkuckó
Sokakat izgatnak a város szívében megbúvó, akár pár órácskára is kibérelhető, csúnya szóval úgynevezett kúrókérók. Hogy miként működnek, hogy festenek belülről, és mennyibe kerülnek. A Life.hu-nak egy vérbeli, többszörös kuckótulajdonos mesélte el, honnan jött a szexhajlék ötlete, hogyan lehet párhuzamosan több szobát is menedzselni, és mennyi pénz is van egy ilyen szolgáltatásban. A Maximális diszkréció és konszolidált vendégkör című cikkünket itt érheted el.