Müller Attila extrém esküvőn vette el Larion Zoét - Fotók!

esküvő Larion Zoé házasság Négy Esküvő (tévéműsor) extrém Müller Attila Viasat3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan esküvőn kelt egybe a műsorvezető és kedvese, Zoé. Két és fél évnyi boldog együttlét után meglepő jelmezekben, hatalmas vendégsereg előtt mondták ki egymásnak a boldogító – cérnahangú – igent.

A népszerű műsorvezető és párja cseppet sem követték a hagyományokat és a Viasat3 Négy esküvő című műsorában különleges jelmezben, Lara Croft, Darth Vader és Minnie-egér társaságában fogadtak örök hűséget egymásnak.

Forrás: Viasat3

A lánykérés hatalmas meglepetésként érte Zoét, mivel a házasság eddig szóba került közöttük: „Kicsit sem számítottam a lánykérésre, de nem volt mit átgondolni, Atti mindennél és mindenkinél fontosabb a számomra, azonnal igent mondtam, annak ellenére, hogy az esküvő megszervezésére csupán három hét állt rendelkezésre. Úgy gondoltuk, a spontán bulik a legjobbak és ennyi idő is elegendő lesz nekünk. Mindkettőnk családja nyitott és kedves, de eddig még nem volt alkalmuk találkozni. Ez volt a tökéletes lehetőség, hogy összeismerkedjenek. Valójában sokkal könnyebb dolgunk lett volna, ha nem akarunk valami nagyon extrémet alkotni" - mesélte Zoé.

Forrás: Viasat3

Különlegességekből valóban nem volt hiány, Zoé smaragdzöld, a Gyűrűk Ura mintájára megalkotott tünderuhája egyszerre volt extrém és szexi, amire mindenki azonnal felfigyelt. Az esküjük sem hagyományos módon zajlott, héliumos lufit szívva, cérnahangon vallottak egymásnak szerelmet a jelmezes vendégsereg előtt, a nyitótáncuk helyett pedig egy különleges produkcióval készültek, amit a ma esti Négy Esküvő című műsor adásában be is mutatnak.

„A mi nagy napunk egy szédületes jelmezes ZoTTi party! Örök emlék marad, ahogy Lara Croft, Tigris és Darth Vader táncol a vendégmenyasszonyokkal Minnie-egérrel, egy boszorkánnyal és Szörnyellával. Hálásak vagyunk a sorsnak azért, hogy ilyen fantasztikus emberek vesznek minket körül. A család, a rokonok, a barátok, mind nagyon jó arcok. Nálunk például nem volt dekoros és esküvőszervező, a családdal együtt oldottunk meg mindent. Az pedig, amit a lagziban műveltek, frenetikus!"- mesélte nevetve Attila.

Dér Heni állandóan az exéről beszél?http://www.life.hu/intim/20160601-der-heni-enekesno-allandoan-az-exerol-beszel-ezert-kapott-berki-krisztiantol-egy-babat-amire-felirta.htmlBerki Krisztián egy Ken babát hozott Dér Heninek ajándékba, amire Kucserával ráírták az énekesnő exének a nevét, mert Krisztián szerint állandóan róla beszél. Intim--Úriember nem beszél az egymásba mélyedésről: Szex után nyilatkozott a pucér társkereső macsója (18+)http://www.life.hu/intim/20160530-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-a-felnottfilmes-petu-szexelt-krisztiannal.htmlPetu fogta és rávetette magát a kiszemelt macsóra, majd a pokróc alatt egymásnak estek. Intim--Pucér valóságshow: keményet szexelt Pornós Petu és Éden Krisztián (18+)http://www.life.hu/intim/20160530-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresojenek-felnottfilmese-petu-nem-birt-a-verevel-es-szexben.htmlPetu fogta és rávetette magát a kiszemelt macsóra, majd a pokróc alatt egymásnak estek. IntimOrigoVilágvége! Calvin Harris és Taylor Swift szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20160602-calvin-harris-es-taylor-swift-szakitottak-15-honap-egyuttlet-utan.htmlVéget ért az énekesnő és híres DJ barátjának a kapcsolata. 15 hónapig voltak együtt, és állítólag Calvin Harris volt a szakító fél. Intim--Szabó Zsófi: “Zsolti megígérte, hogy még az idén elvesz”http://www.life.hu/intim/20160602-szabo-zsofi-meg-az-iden-meghazasodik-volegenye-zsolti-igeretet-tett.htmlA színésznő sok buktatón ment át, mire eljutott odáig, ahol most tart. Úgy érzi, minden kis hibára szüksége volt ahhoz, hogy ilyen ember legyen, és ez az oka annak is, hogy egymásra találtak vőlegényével. Intim--6 kínos szakítós sztorihttp://www.life.hu/intim/20160601-kinos-szakitasok-nem-hetkoznapi-modon-eltek-at-egyesek-a-kinos-szitut.htmlA Cosmopolitan oldalán néhány olvasó megosztotta a saját – olykor teljesen érthetetlen – szakítási sztoriját. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.