Sarka Kata édesanyja kiakadt, hogy lánya Hajdúval randizik

Forrás: Borzi Vivien -
Sarka Kata nosztalgia Randevú Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata felült a nosztalgiavonatra, és egészen gyermekkoráig utazott vissza, a szülővárosába, Albertirsára. A műsorvezető mesélt az iskolás élményeiről, valamint a vidéki élet szépségeiről, de ez még nem minden! Elárulta, hogy milyen volt az az időszak, amikor Hajdú Péterrel randizott.

Hajdú Péter gyönyörű felesége, Sarka Kata rengeteget mesélt a gyermekkori élményeiről, többek között arról is, hogy gyűlölte a rövid, kisfiús haját, és az általános iskolát, ellenben a középsikolát megszerette, annak ellenére is, hogy Albertirsa és Cegléd között ingázott.

Forrás: Borzi Vivien

A nosztalgiázásból természetesen nem maradhatott ki Hajdú Péter sem, vele kapcsolatban Kata egy érdekes sztorit hozott fel, mégpedig az első találkozásukról, és arról, hogy

édesanyja először egyáltalán nem örült lánya randipartnerének.

Bizony, Sarka Kata hasa sem volt mindig kockás

"Sosem késő elkezdeni! Csináld, mert akármilyen nehéz is az eleje, minden egyes nap, amikor lemondasz valamiről a cél érdekében, azzal magadért teszel! Az egészségedért, a szépségedért, az önbizalmadért! Bízz magadban, mert akkor sikerülni fog!" -írta Sarka Kara az alábbi kép alá. A teljes cikket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.