Sokat próbált felnőttfilmes sztárok osztották meg legdurvább, vagy éppen leggusztustalanabb élményüket. Ezeket nem látni az elkészült „művekben”, de biztos, hogy az egész iparra másként tekintünk a történetek után.

Annak tűnik, de nem egyszerű a pornószínészek élete, és a végeredmény legalább olyan megtévesztő, mint egy divatplakát. Semmi sem olyan, amilyennek látszik a felnőttfilmek világában sem, de természetesen a kulisszatitkok nem kerültek eddig a nagy nyilvánosság elé.

Forrás: Instagram/Kieran Lee

Éppen ezért megkerestek nagy pornószínészeket, és megkérték őket, meséljenek ennek a szakmának a gyomorforgató árnyoldaláról. „A karrierünk elején a barátommal elküldött bennünket egy rendező egy általa dögösnek titulált milfhez. Három órát utaztunk, mikor megérkeztünk, rá kellett jönnünk, hogy ez a nő minden, csak nem milf. Inkább nézett ki 78 éves néninek” - kezdte történetét az egyik pornós. „A haverommal feldobtunk egy érmét, hogy eldöntsük, ki kezdje a szexet az öreg nővel. Ő veszített. Csak olyan pózokat vállalt be, amiknél nem látta a nő arcát. A kutya, a kanál és a fordított cowgirl jöhetett szóba. A nő viszont meg akarta csókolni. Ekkor hagyta abba a barátom a szexelést, és elment a fürdőszobába hányni” - folytatta egyik legdurvább élményét a felnőttfilmes, ám még ő csak ezután következett.

Képünk illusztrációForrás: Instagram/Kieran Lee

“Valamilyen oknál fogva a farkam olyan kemény volt, mint a kő. Elkezdtünk durván szexelni, mindenki attól félt, hogy a néni szívinfarktust fog kapni. Nem ez történt… Nagyon erősen csinálhattam, mert a nő nem bírta visszatartani a székletét. Minden olyan lett, ő, én és az ágy is” - mondta Kieran Lee a Vice magazinnak, aki hozzátette, hogy most már nevetve gondol vissza a történtekre.