Nem lehet elégszer írni az anális élvezetekről, pedig mi tényleg megpróbáltuk! Ám most egy újabb érdekes információ látott napvilágot a "hátsó bejárattal" kapcsolatban. Ha eddig nem szívesen játszottál a popószex gondolatával, akkor lehet, hogy megváltozik a véleményed.

Az anális szexről még manapság is megoszlanak a vélemények, mi is számtalanszor feszegettük már a témát. Felsorakoztattunk olyan férfiakat és nőket is, akik az anális élvezetek mellett vagy ellen érveltek, majd elhoztunk nektek egy összeállítást is, amit azok alkottak, akik már elveszítették a popószüzességüket, ám utólag sajnálják, hogy nem tudták ezt az 5 dolgot.

Akik viszont a popószexet ellenzők táborát erősítették, lehet, hogy most kétszer is meggondolják, ugyanis egy friss felmérés szerint a nők 94 százaléka

anális szex közben jut leggyorsabban a csúcsra.

Persze a szám egy kicsit megtévesztő, hiszen a kutatásban részt vevő nők mindössze 31 százaléka vállalja be rendszeresen a popószexet, ezért valószínűleg azért is megy olyan könnyedén, mert ebben a szexhelyzetben is eléggé el tudnak lazulni.

Forrás: Dreamstime

A második helyezett egyébként a hüvelybe történő behatolás lett, míg a harmadikat az orális szex "érdemelte ki".