Az első meztelen társkereső műsorban talált egymásra Krisztián és Pornós Petu, aki korábban a felnőttfilmek világában tevékenykedett. Szerelméért azonban még a pornózást is abbahagyja a szőkeség.

Maga sem gondolta volna, hogy valóban rátalál a szerelem, Petu ugyanis nem hitte, hogy létezik olyan férfi, aki miatt abbahagyná a pornózást. Azonban Krisztián elrabolta a szívét, és érte még a filmezésről is lemond a játékos.

Forrás: Viasat / Szoke Richard

"Kalandvágyból vágtam neki ennek a műsornak, végig azt gondoltam magamról, hogy nincs az a fiú, akinek a kedvéért abbahagynám a felnőttfilmezést. És most tessék, szerelmes vagyok és boldog. Elsőre Krisztián külseje ejtett rabul, aztán ahogy egyre jobban összemelegedtünk, rájöttem, hogy szerintem nagyon hasonlóak vagyunk. Oltogatjuk egymást, jókat röhögünk" - mondta Petu. Krisztiánnal pedig nyugodtan tervezhet hosszútávra, ugyanis a fiú nem kedveli a futó kalandokat. “Magánéletben nem olyan vagyok, mint amit a tévében látnak. Sokan azt gondolják rólam először, hogy én egy komolytalan ember vagyok, de ez egyáltalán nem igaz. Nekem mindig is több évig tartó kapcsolataim voltak. Egy év volt a legrövidebb románcom. Petunak megígértem, hogy számíthat rám mindenben, ami az új munkahelykeresést vagy közös életünk megalapozását illeti" - árulta el Krisztián a Borsnak.