Nemsokára itt a hétvége, de még hátra van egy nap: érdemes feldobni valamivel az estét! Ugyan megérkezett a nyár, de még nincs kánikula, így irány a fürdőkád: 6 ok, amiért megéri csobbannotok ma este!

Relaxáljatok együtt!

Hét végére kimerül az ember, így már ma érdemes pihenni egy kicsit. Miért ne csinálhatnád ezt kedveseddel egy kád habos vízben? Mossátok meg egymást jó alaposan: ez egy jó alkalom a relaxálásra és egymás érintésére is.

Forrás: Thinkstock

Beszélgessetek!

Csütörtökre már unjátok azt, hogy a melóról trécseljetek? Egy kellemes kád vízben remek alkalom nyílik a beszélgetésre: megtervezhetitek, mi lesz a hétvégi program, vagy azt, hogy mikorra terveztek egy jó kis házibulit. 

Nem kerül semmibe!

Nálatok is előfordul, hogy nincs kedvetek kimozdulni, de úgy csinálnátok valamit? Erre is tökéletes alkalom a fürdőzés, és még pénztárca sem kell hozzá!

Viszlát, technika!

Még otthon is az okostelefonotokat bújjátok, mindezt úgy, hogy közben megy a tv? Nos, fürdőzés közben nem lesz szükségetek az égvilágon semmiféle kütyüre!

Bújjatok össze!

Meztelenül egy kád vízben - mi más hozná meg jobban a kedvet az összebújásra?

Jöhet az alvás!

Tudtad, hogy egy jó kis habfürdőzés után sokkal jobban alszotok majd? A vízben ugyanis kikapcsoltok, relaxáltok, így könnyebben szenderültök mély álomba.