A 30 éves nő szégyentelenül szórja párja pénzét autóra, plasztikai műtétekre, vagy éppen ruhára. Janey vásárlásfüggő, és ha nem kapja meg, amit akar, akkor zsaroláshoz folyamodik.

Három hetes szexmegvonáassal büntette a 30 éves Janey szerelmét, amiért a férfi megtagadta tőle a mértéktelen pénzköltést. A nőnek pedig minden vágya volt egy 70 ezer fontos Range Rover, valamint néhány kisebb plasztikai műtétre is szüksége lett volna.

Forrás: Channel 5

A vőlegénye, Ross nem akarta finanszírozni az átszámítva több mint 30 millió forintba kerülő vágyait, így Janey kénytelen volt zsaroláshoz folyamodni. Első körben három hétre vonta meg a szexet párjától. A női intim területek hatalma csodálatos, mindent megkaphatunk ennek segítségével” - mondta Janey, aki nem dolgozik, kitartott nőként éli az életét. Hivatásos katona barátja úgy véli, szerelme nem fogja fel, hogy a pénzük nagyon könnyen elfogyhat.

Forrás: Channel 5

Az viszont biztos, hogy Janey taktikája bevált, és már a következő műtéteket tervezgeti. Ross csak abban reménykedik, hogy barátnője egyszer felhagy ezekkel a hóbortokkal, mert keresetével nem tudja finanszírozni ezeket a kiadásokat - írja a Daily Mail.