Erős szexuális vonzalom jellemezte Bobby Brown és Whitney Houston házasságát, legalábbis eleinte. A megcsalások és a kábítószer azonban véget vetett a fülledt intim életüknek.

Bobby Brown 1992 és 2007 között volt Whitney Houston házastársa, kapcsolatuk részleteiről hamarosan megjelenő könyvében rántja le a leplet. Bobby leírta, hogy házasságkötésük előtt az énekesnő arra bíztatta őt, hogy annyit szexeljen, amennyit csak tud.

Forrás: AFP/Vince Bucci

Az egykori férj több sokkoló állítást is tett könyvében, például fülledt legénybúcsújáról, ahol egy törpe is megjelent. 

Had mondjam el, hogy a törpenövésű nővel töltött éjszakától eldobtam az agyam. Olyan dolgokat tudsz megtenni, amit egy normál növésű nővel soha nem lehetne” - írta Bobby, aki azt is elárulta, hogy Whitney Houston első terhessége és vetélése egy nagy hazugság volt. Soha nem láttam semmilyen bizonyítékot arra, hogy terhes lett volna, és a vetélésre sem. Így arra jutottam, hogy ezt a történetet csak a PR-csapata találta ki” - hozzátette, amikor feleségét szembesítette ezzel, Whitney természetesen tagadta, hogy hazugság lett volna a terhesség.

Whitney HoustonForrás: AFP/Getty Images/Kevin Winter

Boby leírta, házasságukat erős szexuális vonzalom jellemezte, eleinte le sem tudták venni a kezüket egymásról. Whitney azonban megcsalta őt, és kapcsolatuk elindult lefelé a lejtőn. Hiába született meg lányuk, Bobbi Kristina. Bobby beismerte, hogy mindketten cserbenhagyták egyetlen gyermeküket, folyamatosan veszekedtek, mindezt a kis Bobbi előtt - írja a Daily Mail. Végül 2007-ben váltak el. Whintey Houston 2012-ben hunyt el, egyetlen közös gyermekük, Bobbi Kristina pedig 2015-ben.