Akár börtönbe is kerülhet a színész, hiszen úgy létesített szexuális kapcsolatot, hogy nem tájékoztatta partnereit betegségéről, és gumióvszert sem használt! 

A napokban szellőztettek meg egy titkos felvételt, amin Charli Sheen egyik partnerével beszélget. A nő kérdőre vonja a színészt, amiért az nem tájékoztatta betegségéről. 

Forrás: AFP

“Miért mondtad, hogy nem vagy fertőzött?” - kérdezi a nő a felvételen, mire a színész csak annyit válaszolt, hogy ez nem a te dolgod. “Ha védekezés nélkül akarok lefeküdni veled, akkor erről jogom van tudni” - vágott vissza a nő, mire Charlie a következőket mondta: “Nem akartál volna”.

Forrás: AFP/Michael Buckner

Charlie Sheen korábban azt állította, hogy életében mindössze kétszer létesített szexuális kapcsolatot védekezés nélkül, és az összes partnerét tájékoztatta arról, hogy HIV-fertőzött. A felvétel alapján azonban úgy tűnik, a színész hazudott. Kalifornia állam törvényei szerint ezért akár 8 év börtönt is kaphat a sztár, aki manapság az óvszer mellett kampányol - írja a Mirror.

Íme, a hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett a HIV-pozitív Charlie Sheen
Az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. ALife.hu összegyűjtötte azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.