A legnagyobb pénisztől kezdve a legerősebb vagináig számos bizarr rekord született a világban, melyeket a Guiness Rekordok Könyve nem feltétlenül rögzít. Íme, 10 szexérdekesség

Jonah Falcon, amerikai színész és író rendelkezik a világ legnagyobb péniszével, amely nyugalmi állapotban 24,13 cm-es, míg erekció során több mint 34 cm-re nő. A biszexuális férfi blogszerkesztőként dolgozik, és a média figyelmét 1999-ben nyerte el, amikor egy dokumentumfilmben mutatták be férfiasságát.

 

Forrás: ThinkstockA világ legnagyobb vaginája ezzel szemben 48,26 cm-es, tulajdonosa pedig egy skót nő, Anna Swan, aki még a XIX. században élt. Anna normál méretekkel született, ám 19 éves korára már hatalmasra nőtt és később egy szintén óriásméretű férfihez ment feleségül. Ők voltak a valaha összeházasodott legmagasabb pár, és később a közös gyermekük is a világ legnagyobb újszülöttjének számított, bár sajnos hatalmas mérete miatt nem élte túl a szülést. A gyermek óriási fejméretének következtében viszont az anya vaginája is óriásira tágult, így érte el a rekordméretet.

A világ legtermékenyebb nője viszont Valentina Vassilyev volt a XVIII. században, aki 69 gyermeket hozott világra. Az orosz asszony tizenhatszor szült ikreket, hétszer hármas ikreket, négyszer pedig négyes ikreket, összesen 27 alkalommal szült. A 69 gyermekből 67 túlélte a csecsemőkort. Jelenleg egy chilei nő tartja a rekordot, aki állítása szerint 64 gyermek anyja, bár ebből csak 55-öt dokumentáltak hitelesen. A legtöbb nem iker gyermeket világra hozó anya pedig a romániai Livia Ionce, aki 2008-ban szülte meg tizennyolcadik gyermekét.

Horst Schultz a fentieknél némileg bizarrabb rekorddal került be a köztudatba, ő képes ugyanis a legmesszebbre ejakulálni, pontosan 579 cm távolságra. A magassági (375,92 cm) és a gyorsasági (68,7 km/h) rekordot is ő tartja e téren.

A világ legidősebb, aktív prostituáltja a 82 éves Chiu, aki negyven éve kezdte űzni az ipart, miután meghalt az a férfi, akivel húsz éven át együtt élt. Valószínűleg azzal sikerül versenyben maradnia, hogy a rendes árhoz képest jóval kevesebbet kér egy menetért.

A világ legnagyobb méretű orgiáján 250 pár vett részt, és nem meglepő módon erre az eseményre Japánban került sor. Az eseményt kamerával rögzítették, a pózok pedig előre meg lettek koreografálva, hogy a párok mindent szimultán csináljanak. Noha az eseményt orgiának nevezték, valójában mindenki végig a saját párjával szexelt.

Lisa Sparxxx Amerika egyik ismert pornószínésznője, aki azzal állított fel rekordot, hogy egy nap alatt 919 férfival létesített szexuális kapcsolatot. Erre a jeles eseményre 2004-ben került sor.

Masanobu Sato viszont 2009-ben vált híressé azzal, hogy 9 óra 58 percen keresztül bírt maszturbálni. Valójában ezzel saját korábbi rekordját döntötte meg, amikor csak 9 óra 33 percen át bírta a strapát.

A világ legerősebb vaginája 14 kg-ot bír el, tulajdonosa, Tatiata Kozhevnikova 15 éven át edzette izmait, hogy képes legyen erre a feladatra. Az orosz nő azután kezdett vaginaerősítő tornába, hogy megszülte gyermekét, saját bevallása szerint fagolyókkal gyakorlatozott.

Végül álljon itt a világ legidősebb apja, aki legutóbb 90 éves korában élte át az apává válás örömét. Az indiai Nanu Ram Jogi a negyedik feleségével él, és azt tervezi, hogy 100 éves koráig még további gyermekei szülessenek. A férfi valójában nem is emlékszik pontosan, hány gyereke van, de legalább 12 fiúról és 9 lányról tud, emellett már húsz unokával is büszkélkedik.