Sokan elképzelni sem tudják, hogy a szex menstruáció alatt számtalan örömöt nyújthat a nőnek. Pedig a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a nehéz napokon sem érdemes mellőzni az érzéki örömöket, de van egy pár dolog, amelyekre mindenképpen ajánlatos figyelni. Lássuk csak!

Felkészülni!

Először is érdemes lefektetni az alapokat, és még a párod előtt egy plédet, vagy egy lepedőt is. Senki sem szeretné, ha egy nagy vöröses folt éktelenkedne a kanapén, vagy az ágyon, ugye? Ha ez megvan, akkor indulhat a hancúr, de egy papírtörlő vagy zsebkendő azért legyen kéznél.

Forrás: Thinkstock

Vigyázz!

Az egyik legfontosabb dolog a megfelelő higiénia, ilyenkor ugyanis sokkal érzékenyebb a szervezetünk védelmi rendszere és könnyebben elkaphatunk fertőzéseket és bacilusokat. Ezt elkerülendő, az együttléthez érdemes a lehető legtisztább helyszínt választani.

Forrás: Thinkstock

Kész! 

Nem is hinnéd, de a pózok ilyenkor nagyon is sokat számítanak. Ilyenkor a legjobb, ha csillagpózba vágjuk magunkat, és hagyjuk, hogy kedvesünk irányítson. Persze a misszionárius pózt is meg lehet unni, ekkor jöhet a kutyapóz, de ha ez sem elég, akkor ajánljuk a fürdőszobát, sőt! A legjobb, ha Sharon Stone és Sylvester Stallone alakítását követitek a Specialista című film zuhanyzós jelenetében.

Sharon Stone és Sylvester StalloneForrás: Youtube

Rajt!
Ha az együttlétet egy kis orális kényeztetéssel is összekötnéd, akkor mindenképp egyeztess a pároddal. Nagyon valószínű, hogy ezúttal csak kézzel és a hímvesszőjével szeretne örömet szerezni neked.