Történetünk főszereplője, a 48 éves Aleksandra váltig állítja, hogy a piócáknak köszönhetően búcsúzhatott el a súlyfeleslegétől, és üdvözölhette az életében a többszörös orgazmust. 

A 48 éves Alex Bogatyriova testének minden porcikáját érintették már a vérszívó piócák, beleértve a szája belsejét is, és igen, a nemi szervét is.

Forrás: Facebook

Az asszony azt állítja, hogy a piócaterápia megváltoztatta az egész életét: a méregtelenítésnek köszönhetően jobb lett a közérzete, valamint nem kevesebb, mint 57 kilótól szabadult meg, így pedig

az ágyban is magabiztosabb lett.

A kétgyermekes édesanya elmondása szerint a vérszívók enyhítették nála a menopauza tüneteit is, valamint a többszörös orgazmus is törzsvendég lett nála.

"A piócák jobbá tették a szexuális életemet, és most először többszörös orgazmusban van részem, ez csodás" - lelkendezett Alex, aki hozzátette, hogy ez a fajta terápia Nagy-Britanniában egyre népszerűbbé válik.

Forrás: Facebook

Az asszony a kételkedőkkel a legkevésbé sem foglalkozik, mint mondja, már nem tudna a kis kedvencei nélkül élni. Ha kíváncsi vagy a nagy átváltozásra, megnézheted itt!