A szuperizgalmas együttlét érdekében képesek vagyunk minden trükköt bevetni, de ha nem vigyázunk, könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhetünk az ágyban.

Összeszedtük azt az öt dolgot, ami veszélyes lehet a hálószobában, vagy közvetlen az aktuscelőtt.

Szőrtelenítés

Ha az intim területedet közvetlen a szex előtt borotválod le, komoly betegséget is összeszedhetsz. A frissen szőrtelenített bőrön ugyanis olyan irritáció alakulhat ki, ami melegágya a herpesznek vagy a HPV-nek. Legjobb, ha egy nappal az aktus előtt gondoskodsz a lenti simaságról.

Forrás: Thinkstock

Óvatosan az ételekkel!

Figyelj oda, mit eszel az összebújás előtt. Ha lehet, kerüld a fűszeres, puffasztó fogásokat, mert ezek serkentik a bélgáz képződését, ami hát, valljuk be, nem túl csábító szex közben. De a serkentőnek, előjátékként használt élelmiszerekkel is óvatosan kell bánni. Ha ugyanis valamilyen cukortartalmú dolgot vetsz be, mint síkosítót, könnyen begombásodhat a hüvelyed.

Forrás: Reddit

Mértékkel igyál!

Mármint alkoholt. Ha ésszel iszol, az jól jöhet egy kis gátlásoldás gyanánt, de ha túlcsordul a pohár, azt az orgazmusod szenvedheti meg. És te, mert a gyönyör nagy valószínűséggel elmarad az alkohollal átáztatott testben.

Forrás: Dreamstime

Antihisztaminos készítmények

Ha ilyen gyógyszert szedsz, akkor számíts rá, hogy az egész tested kiszárad, még a hüvelyed is. Ilyen esetben a kifejezetten erre készült síkosítók jöhetnek szóba.

Forrás: Dreamstime

 

Kerüld az elektromos fogkefét!

Bármilyen különösen hangzik, de szex előtt jobb a hagyományos fogkeféhez nyúlni. Az elektromos változat ugyanis – csakúgy, mint az alkoholos szájöblítők – kiszárítják a nyálkahártyát, vagyis akár sebesedést is okozhatnak a szájüregben. Onnantól pedig már egy pillanat is elég a betegségek terjedésének.

Forrás: Dreamstime