Für Anikó végre elárulta, kihez ment feleségül

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
házasság Für Anikó férj kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon védi magánéletét a nyilvánosságtól Für Anikó, így eddig még azt sem tudhattuk, kihez ment feleségül a színésznő. Kiderült, hogy a színházban szerettek egymásba párjával.

Több mint 20 éve színészettel foglalkozik Für Anikó, szinkronizál, de tévé- és játékfilmekben is feltűnik, magánéletéből mégis sikerült kizárnia a nyilvánosságot. Tavaly házasodott meg, de férjének kilétét is titokban tartotta.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nem érzek késztetést, hogy a nagyközönséggel megosszam a magánéletem eseményeit. A férjem Fekete György, két diplomája van, de egyik sem kötődik a színházhoz vagy a zenéhez, mégis azzal is foglalkozik. Úgy ismertem meg, hogy indult a Madách musicalpályázatán. Felkért, hogy énekeljem el az egyik dalt, amiből nem lett semmi, de mi összeházasodtunk" - árulta el a hot! Magazinnak megismerkedésük történetét Für Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.