A Life.hu új sorozatában két vállalkozó kedvű, kíváncsi és bevállalós fiatal, Dóri és Krisztián próbálják ki a legtrendibb szexkütyüket, és mesélik el tapasztalataikat, élményeiket. Először a már-már legendává váló játékszert, a Womanizer Prót tették próbára. Lássuk, hogyan vélekedett a pár az örömszerzők új nemzedékének prominens képviselőjéről.

A szexuális segédeszközök piacán nehéz valódi újdonságba botlani, annak ellenére, hogy az emberi találékonyság köztudottan határtalan (szemben az emberi anatómiával). Ezen okból kifolyólag keltett hatalmas feltűnést akkoriban a Womanizer első generációja, hiszen gyökeresen eltért minden csiklóizgatótól, amit addig az üzletek polcain láthattunk. Ugyanakkor olyat ígért és váltott be, amelyet addig semmi más:

pénzvisszafizetési garanciát az orgazmusra.

Forrás: Dreamstime

Habár a termék hatalmas siker lett a hölgyek körében, az már az első felhasználói tesztek tükrében nyilvánvalóvá vált, hogy a játékszer méretével, illetve a zajszintjével kapcsolatban van még hová fejlődnie a technológiának.

Hozzávetőleg egy éve mutatkozott be a minden kritikus területen feljavított második széria, amely a gyártó keresztségében a Womanizer Pro nevet kapta. Amellett, hogy az elvárásoknak megfelelően mind az eszköz fizikai mérete, mind a használat közbeni zajszint radikális mértékben csökkent, a hatásfokot nem érte kurtítás, sőt: az újdonság - hála az újraformált szívóharangnak, illetve az erőteljesebb motornak - még az elődnél is erőteljesebb élményt szavatol.

Csiklóizgató két méretbenForrás: hollyjean.sg

Apropó, szívóharang: az igényes kartoncsomagolásban a bársonytasak mellett ebből a kiegészítőből kettőt is találtunk, amelyek eltérő méretük révén a legtöbb csiklótípusra jól passzolnak. A tartósságukat illetően egyelőre nem tudunk nyilatkozni, hiszen alig másfél hónapja birtokoljuk a segédeszközt, annyi azonban már biztos, hogy a Dóri által preferált kisebb méretű darab 20-30 használat után semmit sem veszített a lágyságából, így

várhatóan jó néhány orgazmust kibír még csere nélkül.

No de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen már a játékszer külcsíne is figyelemre méltó változásokon ment keresztül. A több színben is elérhető örömszerző fizikai méretét tekintve lényegesen kisebb lett az előző generációhoz képest, emellett a formavilág is tetszetősebbé vált; a Womanizer Pro meglepően könnyű (a mérlegen 130 grammot nyom), a fogása kényelmes, az enyhén ívelt forma pedig kifejezetten mutatóssá teszi a női kezekben. Az anyagminőség változatlanul rendben van, az illesztések pontosak, a felület selymes, de nem csúszik még nedves kézzel érintve sem.

Forrás: hollyjean.sg

Jelentős változás az elődmodellhez képest, hogy a bekapcsolásért felelős gyémántgomb a szívóharang alól átköltözött a játékszer hátsó felére. A módosítás abból a szempontból örömteli, hogy a készülék tisztántartása egyszerűbbé vált, azonban a használhatóság ezen a téren véleményünk szerint csorbát szenvedett. Hogy pontosan mi is okozza a problémát, arra néhány sorral később még visszatérünk, most azonban lépjünk tovább a szintén a hátoldalon fellelhető ívelt gombra, amely révén a szívóhatás intenzitása léptethető rendkívül aprólékosan, mindkét irányba.

A klasszikus Womanizerrel szemben a Pro változatnak már

9 erősségi szintje van,

így azon hölgyek, akik a lágy izgatást kedvelik, éppúgy megtalálják majd a számításukat a kiegészítő használata során, mint azok, akik az erős ingerekre gerjednek. Természetesen utóbbi esetben sem kell porszívókat megszégyenítő erőre asszociálni, de a sorozatban bekövetkező, nem ritkán harmadik-negyedik orgazmusnál már igen jól jöhet az extra teljesítmény.

Merthogy orgazmusból minden alkalommal jut majd bőven, ezt a magunk példáján okulva bátran állíthatom; annak ellenére, hogy Dóri alapvetően nem csiklós típus, ez a kis szerkezet csodát tett vele ezen a téren.

Forrás: Dreamstime

Habár a Womanizer Pro előtt is használtunk már csiklóizgatókat, azokat önmagukban harcba küldve a párom sohasem ért célt, a teljes elélvezéshez mindenképpen kellett egy férfi, vagy egy jófajta rúdvibrátor segítsége. Nos, jelen esetben nincs szükség semmire, csak egy párnára, amibe sikítani lehet.

Érdekes volt megtapasztalni továbbá, hogy Dóri hogyan reagál a Womanizer érintésére; először azt hittem, hogy ez az eszköz is kudarcot vall majd nálunk, hiszen a csiklóra helyezés és bekapcsolás első másodpercei után a párom beszámolója alapján nagyjából semmit sem érzett. A következő hang azonban, ami alig néhány másodperc után elhagyta az ajkait, az egy olyan mélyről feltörő nyögés volt, hogy hirtelen magam sem tudtam, mi történt éppen. Így volt ezzel ő is, mert egy, a fogai között kipréselt

"Úúúúúúrrriiiiiiisssttteeeeeeeeeeeeeeennnnn"-en

kívül nem tudott már mást mondani, mielőtt akkorát élvezett, hogy görcsbe rándult a teste. Az egész nem volt több, mint 50-60 másodperc, erre bármikor bárkinek megesküszöm. Miután a szerelmem magához tért, úgy gondoltuk, hogy ha már ilyen jól sikerült az első találkozás, próbálkozzunk még egy kicsit, hátha összejön a régóta vágyott többszörös orgazmus is; a második nekifutás (nem meglepő módon) már másfél perc környékén csúcsosodott ki, de Dóri megint akkorát élvezett, hogy én még csak hasonlót sem láttam...

Forrás: Dreamstime

Apró kitérő: előre szólok, hogy azon férfitársaim, akik féltékeny típusok, most azonnal felejtsék el a Womanizer Prót, az ugyanis

olyat tud, amit mi, hímek csak a legritkább esetben.

A játék ugyanis még ezután sem ért véget, így nagyjából két perc múlva újra csodálhattam a párom önkéntelenül vergődő, görcsben álló testét, valamint az élvezettől kivörösödő arcát és nyakát. A falszomszédok mindegyike garantáltan értesült róla, hogy a délutánt nem tévénézéssel töltjük, ez pedig jóval több, mint amit elvártunk egy segédeszköztől.

A hosszan tartó élvezetnek egyébiránt az akkumulátorkapacitása sem szab majd gátat, amely méretéről ugyan nem közöl pontos technikai információt a gyártó, mindenesetre a töltésével ritkán kell majd foglalatoskodnunk; az elmúlt másfél hónap alatt egyetlenegyszer kellett csak a mellékelt USB-töltőhöz csatlakoztatnunk a Womanizert, ami figyelembe véve a használat gyakoriságát, kifejezetten jó értéknek számít. A töltés visszajelzésére egyébként rendkívül ötletesen maga a szilikon szívóharang szolgál, amely zöld fényben villog energiafelvétel során, majd a körülbelül 2 órás töltési ciklus befejeztével folyamatos zöldre vált.

Forrás: womanizer.nl

Összegezzünk!

A Womanizer Pro által átélhető hatás, élmény leírhatatlan, és mindkét fél számára megdöbbentő. Volt már részünk jó néhány kalandban játékszerekkel, de ez egyszerűen mindent visz, még csak hasonlót sem tudtunk felidézni. Dóri elmondása alapján az eszköz által biztosított érzés ráadásul sem más örömszerzőkkel, sem a klasszikus behatolással nem összemérhető orgazmust vált ki, jóformán a semmiből előtörve. Ha van hátránya, akkor éppen ez a váratlanság az, de megfelelő körítéssel, elsősorban előjátékként vagy levezetésként használva a Womanizer Pro olyan élvezetet ad a hölgyeknek, amelyet egyetlen férfi önmagában egészen biztosan nem tud.

Elképesztő ezt látni, átélni pedig Dóri szerint semmihez sem fogható. Egyetlen apró negatívummal azért szembesültünk az utolsó nekifutás során, mégpedig a már említett bekapcsológombbal kapcsolatban: a fejlesztők sajnálatos módon úgy alakították ki azt, hogy a rövid megnyomásával az éppen beállított erősségi fokozat azonnal visszaugrik a kezdő szintre, márpedig ez vétlenül is bekövetkezhet, amikor életünk szerelme a combjaival szorítja a játékszert az orgazmus határán billegve. Többször is belefutottunk már ebbe a problémába, de persze mindez csak szőrszálhasogatás, hiszen az intenzitás újbóli növelése mindössze néhány mozdulatunkba kerül.

Forrás: Dreamstime

Nem ejtettünk még szót a készülék hangjáról, ami sokak számára kardinális kérdés lehet, és az elődmodell egyik legnagyobb hibájaként tartották számon; nos, a Womanizer Prót továbbra sem a csendessége miatt szeretjük majd, de sokkal inkább a szörcsögő, tompán kerregő hangszín (mint a levegőpumpa az akváriumban) az, ami megszokást igényel, mintsem a hangerő maga.

Mindenesetre attól nem kell tartanunk, hogy zárt ajtók mögül is kihallatszódik majd a ténykedésünk, leszámítva persze a kéjes sikongatást, ami jó eséllyel kíséri az eszköz használatát. Hogy ajánljuk-e a Womanizer Prót? Mindenképpen. Annak ellenére, hogy a termék vételára kis híján eléri a 60 ezer forintot, nincs kétségünk afelől, hogy minden forintja megérte a beruházást. Lehet persze ennek az összegnek a feléért, negyedéért is jó minőségű vibrátorokat, csiklóizgatókat kapni, de a helyzet az, hogy azt az élményt, amit beszámolónk hőse ad egy nőnek, jó eséllyel semmi más sem biztosítja majd.

Uraim, elő a pénztárcákkal, ennyit minden nő megérdemel!

Krisztián és Dóri