Az ötkarikás játékok egyik helyszíne egy 18 karikás filmnek adott otthont mindössze néhány héttel az olimpia kezdete előtt. A fülledt jelenetek ott forogtak, ahol hamarosan a sportolók fognak izzadni.

Fényes nappal, a járókelők szeme láttára forgattak egy pornófilmet a brazil világváros egyik népszerű strandján. Azon a helyen, amit mindössze néhány hét múlva már sportolók fognak birtokba venni, akik az olimpiai játékokon az éremért és dicsőségért küzdenek.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

A fülledt jelenetekről természetesen rögzítettek videókat is a tengerparton sétálók, akik fel is háborodtak a helyszín választása miatt. A Recreio dos Bandeirantes strand a családok körében is népszerű, éppen ezért tartják vérlázítónak, hogy ezt a helyszínt választották a felnőttfilm forgatásának helyszínéül. Az erotikus jeleneteket Brad Montana pornórendező vette fel, a két főszereplő pedig Nicolle Bittencourt, és Jurij Machado, akik anyaszült meztelenül kéjelegtek egymással. "Azért forgattuk itt, mert azt gondoltuk, hogy ez egy csendesebb rész" - mondta a rendező a The Sunnak. Mindkét szereplő kapott hideget meleget a forgatás miatt, de Nicolle szerint ő csak a munkáját végezte. A rendező pedig elmondta, sajnálja, ha bárkinek is gondot okozott. A rendőrség viszont nyomozást indított közszeméremsértés miatt.