Jillian Lauren 18 hónapot töltött a brunei szultán öccsének háremében. A nő most egy könyvben írta meg a vele történteket, amelyek megváltoztatták egész életét. 

„Hazudj, ha párkapcsolatban élsz, hazudj, honnan van a pénz, mert ezt a munkát egyetlen férfi sem fogadja el” - mondta Jillian, aki évekig luxusprostituált volt. Most a „My Life in a Harem” című könyvében megdöbbentő összegekről és helyzetekről számol be az érdeklődőknek – írja a Smithmag

Forrás: Dreamstime

A fiatal lány szerint a szépségversenyek sokadikjai a legkelendőbbek a háremek „piacán”. A dúsgazdag üzletemberek és barátaik körülbelül 20 ezer dollárt  kínáltak neki esténként, hogy boldoggá tegye őket. Az évek alatt volt olyan is, hogy a „tulajdonosa” egyszerűen kölcsönadta őt egy másik szultánnak. Jillian az évek alatt annyit keresett, hogy házat vett a Bahamákon, majd a maradék pénzét Bruneiben befektetve jelenleg vígan éli az életét. 

Egy escortlány vallomása: "Aki nem a pénzért csinálja, az hazudik"
Szadomazó bimbicsipesz, muszlim esküvő 5 percben és egy harmincmilliós lakás egy év alatt – így él külföldön egy bevállalós lány, aki a testével keresi a kenyerét.