A színésznő mostanság a saját életmód márkája építgetésén, a Goop-on dolgozik. Ennek keretein belül pedig egészen bizarr tanácsokat osztogat nőtársainak. Legutóbbi ajánlata: Gőzöltesd a vaginádat!

Gwyneth Paltrow nemrég megdöbbentő bejelentést tett: elárulta, hogy a vagináját gőzöléssel tartja karban.

"Amikor egy barátom először bemutatta a vaginagőzölést, azt hittem, hogy csak viccel. Nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik. Aztán elmagyarázták, hogy ez egy régi, koreai kezelés és teljesen természetes" – magyarázta a színésznő, majd hozzátette, hogy

az első alkalom után azonnal függő lett.

Forrás: AFP/Layne Murdoch Jr.

"Egyszerűen sokkal jobban érzem magam tőle. Imádok kísérleti egér lenni és új dolgokat tesztelni, hogy a rajongóimnak később tudjak tanácsokat adni."

Aki aggódik a nemi szerve egészsége miatt, kövesse a színésznő tanácsát, és próbálja ki a gőzös módszert. Gwyneth rendszeresen betér egy Los Angeles-i szalonba, ahol egy minitrónra kell ülnie, és semmi más dolga nincs, mint hagyni, hogy az illatos, kellemes gőzök átjárják intim területeit. A kezelés után

energikusabbnak érzi magát, és egyensúlyba kerülnek a női hormonok.

Gwyneth egyébként a vaginagőzölés mellett a drága kakaós méregtelenítésre esküszik, néhány híresség a méhlepényét eszi meg, Katalin hercegnő pedig méhméreggel szépül.