Sokakkal megesett már, hogy nem volt kedve szeretkezni, vagy épp volt, de egyszerűen nem sikerült csúcsra jutnia, ilyenkor pedig jól jön egy Oscar-díjas orgazmus alakítás... De miért csináljuk ezt?

Nincs az a nő, aki még ne színészkedett volna a hálószobában. Igen, tudjátok mire gondolunk, és egyszer már azt is megírtuk, hogy mit gondolnak erről a férfiak.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Néha megesik!

Teljesen normális, hogy néha előfordul, hogy hullafáradtan esel haza a munkából, és a legnagyobb vágyad az, hogy belehuppanj a pihe-puha ágyba és aludj egy jó nagyot. Nos igen, csakhogy abban az ágyban ott van a párod is, aki már alig várja, hogy szexeljetek egy óriásit. Nehéz helyzet: nem akarod megbántani, ezért inkább csillagpózba vágod magad, és

felcsapod a Kegyes Hazugságok gyűjteményedet a színlelt orgazmus fejezetnél.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Rengetegszer előfordul

Egy brit kutatás viszont egy sokkal szomorúbb okra is rávilágított a kamu orgazmussal kapcsolatban. Mint kiderült, a színlelés nem is olyan ritka. A tanulmányban 15 nő vett részt (19-28 év közöttiek), akik legalább 1 éve aktív szexuális életet éltek. A válaszadók közül szinte mindenki kijelentette, hogy egyszer már színlelt azért, hogy felgyorsítsák a szexet, mivel

nem volt kedvük hozzá.

A szakértőket meglepte az eredmény, és bár kevés nő vett részt a kutatásban, szerintük így is megdöbbentő, hogy mindegyikük színlelt már az ágyban azért, hogy gyorsabban végezzenek.

Az orgazmus csak álom? Ezzel az applikációval valósággá válhat!
Megtörtént a lehetetlen: egy alkalmazásnak hála a férfiak nagyobb eséllyel juttathatják el párjukat a csúcsra! Az applikációnak Emma Watson is nagy rajongója. A teljes cikket itt elolvashatod!