Mennyi az ideális múltbéli szexuális partner egy felnőtt férfi és egy felnőtt nő esetén? Nos, egy internetes honlap, a Superdrug Online doctor már erre a kérdésre is választ vélt találni. Úgy tűnik, nőknél a határ 14, férfiaknál pedig 15: ezek fölött a számok fölött már promiszkuitásról beszélünk.

A szakemberek szerint azok, akik sok partnerrel is lefeküdtek, mielőtt megtalálták volna az igazit, nem igazán beszélnek arról, hányan fordultak meg az ágyukban. Megoszlanak viszont a vélemények arról, hogy mennyi számít túl soknak, és mennyi túl kevésnek. Az említett friss kutatás szerint az ideális múltbéli partnerek száma nők esetében maximum 14, a férfiaknál maximum 15.

Forrás: www.nymphomaniacthemovie.com

Ha ez az, ami fölött már nem tűnik kimondottan hűségesnek az ember, akkor vajon mi az ideális szám? A kutatások szerint a a férfiaknál 7,5, a nőknél 7,6. Ez az, ami a kutatás szerint azt mutatja, hogy a másik nem tobzódik orgiákban, de nem zavaróan konzervatív szexuális értelemben.

Ezzel együtt persze az is zavarbaejtő lehet, ha valakinek túl kevés partnere volt élete során. Ha egy nőnek átlagosan 1,9 partnere volt, illetve egy férfinek 2,3, hajlamosak azt gondolni róla, hogy kissé prűd.

Ezzel együtt nem csoda, ha sokan hazudnak: a nők 18,6, a férfiak 13,7 százaléka hazudott már arról, hogy hány partnerrel is feküdt le eddig.