Öt színésznő őszintén mesélt arról, hogyan kényezteti a punciját. És bármilyen meglepő, most nem a maszturbálásról lesz szó. A női nemi szerv is vágyhat többre!

 1. Shailene Woodley: Adj neki egy kis D-vitamint!

Shailene Woodley, az Utódok című film egyik főszereplője azt ajánlja, hogy néha napoztassuk meg a vaginánkat, tegyük szét a lábainkat a nap felé fordulva: 

"Nagyon szívesen juttatom D-vitaminhoz a vaginámat. Még régebben olvastam egy cikket, amiben azt írták, hogy a gombás fertőzések ellen nincs jobb orvosság, mint a nap és a D-vitamin. Ezért nagyon szívesen engedem be a lábaim közé a nap sugarait." 

2. Cameron Diaz: Végy egy tükröt, és játszadozz!

Cameron Diaz azt vallja, hogy játszani is kell a vaginával, de nem a megszokott értelemben: "Végy egy tükröt, tedd a lábad közé, és játssz a punciddal. Nézegesd, tanulj róla. Bánj úgy vele, mint egy csoda szép, érzékeny virággal. Újra és újra öntözd meg, tápláld, hiszen ő is éhes."

Cameron DiazForrás: Loaded Digital Limited Archive

3. Jennifer Love Hewitt: Néha díszítsd fel!

Jennifer Love Hewitt 2010-ben egy interjúban így nyilatkozott: "Egy korábbi szakításom után az egyik barátom Swarovski-kristályokkal díszítette ki a legintimebb testrészemet. Úgy nézett ki, mint egy diszkógömb. Rengeteget tudnék mesélni arról, hogy a nők milyen módon ékszerezik fel a nemi szervüket." 

4. Olivia Wilde: Soha ne hazudj neki!

Olivia Wilde nagyon érdekesen fogalmazott, amikor az első házassága tönkrement: "Olyan érzésem volt, mintha meghalt volna a vaginám. Kész, vége, lekapcsolták, kialudtak a fények. Lehet, hogy a családi asztalnál hazudhatsz a szüleidnek, hogy otthon minden rendben van, de a puncidnak nem."

5. Khloé Kardashian: Fontos az E-vitamin!

Khloe Kardashian azt vallja, hogy az E-vitamin szuperül erősíti a vagina nyálkahártyáját: "Simogasd át az egész puncidat E-vitamin-tartalmú olajjal, hogy kerüld a kiszáradást és az irritációkat."