Az élő közvetítés lehet idegesítő, ugyanakkor lehet hasznos is, attól függően, ki mire használja. Egyre többször veszik igénybe segítségkérésre, vagy éppen arra, hogy leleplezzenek egy undorító cselekedetet. A transznemű lány például így buktatta le zaklatóját.

Élő videóban közvetítette a transznemű Makana Milho, hogy a főnöke zaklatja. A 21 éves lányt táskalopásért közmunkára ítélték, ahol a felügyelője nem úgy viselkedett vele, ahogy kellett volna. A 47 éves férfi szexuális ajánlatokat tett neki.

Forrás: Facebook/Makana Milho

A férfi megpróbálta meggyőzni a lányt, hogy szexuális szolgáltatásokért cserébe hamarabb elengedi a munkából. Eközben azt is megemlítette, hogy ne is próbáljon erről beszélni senkinek, hiszen úgysem fognak hinni neki. „Azt mondta, senki nem fog nekem hinni, mert bűnöző vagyok. Sokkos állapotban voltam, nem tudtam, mit tegyek” – számolt be a lány a történtekről. Rengetegen megnézték a videót, amit a fiatal a rendőrségnek is megmutatott. A felvételnek köszönhetően a férfit letartóztatták, majd 500 dollár óvadék ellenében elengedték – írja a Thefrisky.com.